Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov ve druhé půli našel recept na otrokovický Baťov


Branky


56. S. Uličný (p.) , 68. J. Křenek , 88. J. Chudárek - 87. M. Zapletal
12

Do Holešova zavítal v sobotním odpoledni otrokovický Baťov, který v posledním duelu doma rozstřílel nováčka z Nevšové. Domácí celek si naopak přijel pro porážku do Štítné nad Vláří a tu chtěl odčinit právě s Baťovem. Nakonec se mu to i povedlo především zásluhou druhého poločasu, kdy dokáali třikrát rozebrat obranu otrokovických.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Do Holešova přijel otrokovický Baťov a přilákal zde poměrně slušnou diváckou návštěvu a dvě stovky fanoušků se na utkání určitě nenudilo. Domácí celek v úvodním kole v domácím prostředí udolal v hanáckém derby nováčka ze Skaštic, který byl však nepříjemným protivníkem. V dalším kole si holešovští fotbalisté zajeli pro porážku na Valašsko do Štítné nad Vláří, kde jim nevyšla především první půle tohoto duelu a inkasovali obě branky. Hosté z Baťova si v úvodním kole přivezli remízu ze slováckého Hluku a v dalším kole na domácí umělé trávě vyprášili kožich nováčku soutěže z Nevšové a vyprovodili ho s pětibranovým přidělem. V první půli se holešovští diváci v souboji s Baťovem branky nedočkali, ale k vidění byl poměrně svižný fotbal. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

V první půli tedy branka nepadla a o všem podstatném se mělo rozhodnout ve druhém dějství. V první půli obrany vyčnívaly nad útočníky a oporami obou celků byli i oba brankáři. Čekalo se tak na první chybu v defenzívě a ta přišla v 56. minutě, kdy domácí kopali penaltu, kterou Uličný proměnil a poslal Holešov do vedení. Hosté se snažili o srovnání skóre, ale domácí byli pozorní a trpělivě čekali na svoji další příležitost. Ta přišla v 68. minutě, kdy zajistil ELKU Křenek již dvoubrankové vedení. Hosté z Otrokovic však nesložili zbraně a v závěru Zapletalem ještě zdramatizovali utkání. Domácí ale drama nedopustili a hned z následné akce je poslal střídající Chudárek znovu do dvoubrankového vedení. Holešov si tak připisuje cenné tři body nad kvalitním protivníkem, hosté odjíždějí především zásluhou nevydařeného druhého poločasu do Otrokovic s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: O výhře jsme nad kvalitním soupeřem rozhodli třemi trefami ve druhém poločasu.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: V Holešově přišla naše první letošní prohra především zásluhou výpadku ve druhém poločasu.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - R. Sumec [-] (88. M. Roubalík [-] ) - A. Vymětal [-] (83. M. Olša [-] ) , V. Matulík [-] , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , J. Křenek [-] (72. T. Zakopal [-] ) , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (66. J. Chudárek [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - A. Jakubowicz [-] (32. Z. Ondráš [-] ) , D. Spurný [-] (77. M. Zikmund [-] ) , P. Bršlica [-] , P. Zapletal [-] (25. J. Novák [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] , J. Sotolář [-] (77. R. Večeřa [-] ) , O. Žáček [-]

ŽK: 35. J. Dubec , 63. R. Sumec - 56. D. Spurný , 88. O. Žáček .
Hráči zápasu: J. Křenek , M. Bejtkovský - M. Zapletal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - ŽNIVA Lukáš, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2018 07:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Hladký
Tip experta: výhra domácích

Holešov si v domácím prostředí se silným Baťovem poradí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích