3:1
(2:0)
84. J. Sabo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice si v domácí tvrzi poradily s Hlukem


Branky


7

Do Velkých Karlovic zavítali fotbalisté ze slováckého Hluku, kteří se před sezonou posílili a mohou být pro každého soupeře nepříjemným protivníkem. Naopak domácí chtěli potvrdit výhru z Velkých Karlovic, což se nakonec Valachům s vypětím všech sil nakonec podařilo a připisují si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Domácí si cení třech bodů se silným soupeřem, který může být letos černým koněm krajského přeboru. „Založili jsme základy na výhru v prvním poločase, kdy jsme dali dvě po sobě rychle jdoucí branky. Soupeř byl velmi sebevědomý, kvalitní na míči a přijel k nám bodovat. Jeho kádr posílený hráči z Uherského Brodu je velmi kvalitní. Ve druhém poločase měl Hluk optickou převahu. Bylo tam bohužel několik nepěkných momentů, které vyvrcholily vyraženým zubem Tomáše Ondřejky a po strkanici se chvíli nehrálo. V závěru hosté snížili křižnou střelou a na poslední roh šel i jejich brankář. Toho po odraženém míči spolu s obráncem přesprintoval Škrobák a Jakub Podešva dával třetí branku do prázdné,“ řekl vedoucí mužstva Velkých Karlovic+Karolinky na webu valašského fotbalu  Jaroslav Valián.

Hosté utkání v závěru zdramatizovali

Z webu SK Spartak Hluk:

 

Utkání začalo oboustranně opatrně. Ale Karlovice dokázali využít chvilkové nepozornosti Hlučanů a v rozmezí dvou minut dali dva slepené góly. Nejprve se centr na malé vápno šťastně odrazil k Pavelkovi, který z malého vápna neměl problém dopravit míč do sítě. 1:0, To byla 20. minuta. Ve 23. minutě Škrobák vystřelil z hranice pokutového území tak zvláštně, že Červinka nestačil na padající list reagovat. To byla nejhorší část hluckého mužstva. Potom se mužstvo vzchopilo a mělo asi dvě příležitosti, kdy Jaroněk vystřelil jednou do břevna a potom se minul v pokutovém území. Za zmínku stojí situace v 35. minutě, kdy byl jasně sražen rukami v pokutovém území Sedláček, ale rozhodčí Mičkal nic neviděl. Navíc za protesty dostal žlutou kartu Zalubil. V Karlovicích se totiž P.K. proti domácím nepískají. Navíc hlucké mužstvo nemá na rozhodčího Mičkala v žádném zápase dobré vzpomínky. Ale jinak za stavu 2:0 pískal zápas velmi korektně.

 

 

Ve druhém poločase jsme byli lepším mužstvem, ale domácí jsou v obraně hodně důrazní a bojovní. V 70. minutě dost nešetrně fauloval Galuška domácího hráč a na hřišti to chvíli vypadalo jak v ringu. Rozhodčí Mičkal s tím měl hodně práce, ale vyřešil to v klidu. žlutou kartou Galuškovi. V 84. minutě jsme kopali přímý kop a mezi tím jsme vystřídali. Jan Sabo nebyl na hřišti ani půl minuty a hne vstřelil gól. 2:1. Vycítili jsme šanci vyrovnat, byli jsme v tlaku a při rohu šel do pokutového území i brankář Červinka , a to se nám nevyplatilo. Domácí rohový kop odvrátili a dostali se do útoku. My jsme situaci nezvládli a dostali jsme rozhodující gól. Myslím, že vysunutí brankáře Červinky byla chyba, protože jsme měli ještě několik rohů, které jsme mohli proměnit ve vyrovnávací branku. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Utkání s těžkým soupeřem jsme nakonec dovedli do vítězného konce...

Spartak Hluk
web Hluku: V sobotu 17.8. zajíždělo áčko Hluku do Velkých Karlovic. V Karlovicích se hraje vždy velmi těžce. Domácí mají kvalitní mužstvo. Cesta do Karlovic je vždycky dlouhá, hlavně cesta z Ústí do Karlovic nemá konce. Samá padesátka. Bodovat se nám ale nakonec nepodařilo.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , P. Hruška [-] , R. Zeť [-] , T. Kašpar [-] , J. Pavelka [-] (90. J. Kučera [-] ) , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

Spartak Hluk
M. Červinka [-] - M. Galuška [-] , Z. Horák [-] , R. Otrusiník [-] (88. J. Miroš [-] ) , P. Šimčík [-] , M. Zalubil [-] - L. Jaroněk [-] , M. Machala [-] , D. Sedláček [-] , J. Dohnal [-] - T. Nguntual [-] (84. J. Sabo [-] )

Hráči zápasu: P. Škrobák , J. Pavelka - L. Jaroněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Machač
Tip experta: výhra domácích

VKK doma body jen tak nerozdávají a porazí i slovácký Hluk

Tip: výhra domácích