Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:00

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nevšové utržil na otrokovické umělce od Baťova rukavici


7

Na otrokovické umělé trávě se hrálo v nezvyklém času v sobotním dopoledni utkání mezi domácím celkem a nováčkem z Nevšové. Hosté v tomto duelu tahali za kratší konec a po celý zápas se nedokázali vyrovnat s jiným povrchem. Nevšová utkání za stavu 0:2 ještě zdramatizovala, ale závěr patřil jasné domácímu celku, který postupně navýšil skóre a připsal si zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dali jednu branku

Na otrokovické umělé trávě se hrálo v nezvyklém času v sobotním dopoledni utkání mezi domácím Baťovem a nováčkem z Nevšové.  Ten v úvodním kole na svém hřišti deklasoval v derby nedalekou Štítnou nad Vláří, zatímco domácí celek si přivezl cenné dva body ze slováckého Hluku. "Zápas se hrál netradičně v sobotu ráno na umělém povrchu na Baťově. Soupeř byl od začátku aktivní a měl větší držení míče, my se snažili překvapit z brejků, kdy se do slibné šance dostal Roman Vašička. Domácí trestali každou chybu a ujali s vedení ve 20. minutě výstavní střelou do šibenice. Do konce první půle měli tlak, ale další branku už nevstřelili", hodnotí první dějství nevšovští funkcionáři. 

Hosté utkání zdramatizovali, závěr patřil domácím

"Do druhé půle jsme bohužel vstoupili laxně a hned v jejím úvodu inkasovali. Ve velkém vedru a na rozpáleném povrchu nám chyběla pověstná rychlost, přesto se nám podařilo zápas zdramatizovat, kdy po pěkné kombinaci Romana Vašičky a Petera Strateného tento skóroval a upravil na 2-1. Soupeř znejistěl a my byli blízko vyrovnání když však šance Vaška Tomšů zůstaly nevyužity. Naopak domácí nepřipustili žádné drama a zvýšili svoje vedení na 3-1. Mohli jsme korigovat, ale hlavičku Vaška Tomšů gólman bravurně vytáhl z pod břevna na roh.To bylo z naší strany ale bohužel vše. Pár minut před koncem jsme již hru otevřeli, nesoustředili jsme se a soupeř přidal v 85. a 91. další branky a krutým výsledkem 5-1 pečetil zápas. Nyní přivítáme již ve středu v pohárovém utkání mužstvo Štítné nad Vláří a v neděli pak na domácí půdě Velké Karlovice", viděli nepovedené utkání v Otrokovicích nevšovští fotbaloví činovníci.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: Ani velké horko neovlivnilo úroveň utkáni a tak se na Batově hrál velmi kvalitní fotbal. Domácí se v prvním poločase ujali vedení po samostatné akci Jakubowicze. Za hosty spolehající se na rychle protiútoky měl možnost srovnat Tomšů, který postupoval sám na brankáře Vitáska, ten jej ale vychytal. Ve druhém poločase nejprve zvýšil Martin Zapletal po centru Žáčka na 2-0, hostujici mužstvo snížilo v 54.minutě krásnou střelou Stratěného. Domáci Baťov přidal na obrátkách a brankami Jakubowicze, Kašika a M.Zapletala utkáni rozhodl ve svůj prospěch.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně klubu: Odehráli jsme těžké utkání se silným soupeřem.Za stavu 2-1 jsme mohli vyrovnat, což se nám nepodařilo a soupeř svojí kvalitou utkání zvládl lépe. Poslední dvě branky padly 5 minut před koncem, když jsme již hru otevřeli, za což jsme byli potrestáni. Teď se již musíme soustředit na další zápasy, ve středu hrajeme pohár se Štítnou nad Vláří a v neděli přivítáme na domácí půdě Karlovice.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - D. Spurný [-] , O. Žáček [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] , A. Jakubowicz [-] (85. J. Rusek [-] ) , P. Bršlica [-] , J. Sotolář [-] (86. P. Kopřiva [-] )

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] (82. J. Fuksa [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , A. Řiháček [-] , R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-] , L. Sabadka [-] (45. T. Juriga [-] )

ŽK: 66. J. Kašík - 73. P. Stratený , 77. B. Žilka , 81. A. Řiháček .
Hráči zápasu: M. Zapletal , A. Jakubowicz - P. Stratený .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Machač
Tip experta: remíza

Utkání na otrokovické umělce skončí v základní době remízou

Tip: výhra hostů