Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice v nedělním odpoledni loupili v Boršicích


Branky


6

V Boršicích se představily Velké Karlovice a očekával se poměrně vyrovnaný souboj. Hosté se v první půli ujali vedení už po dvanácti minutách a jednobrankový náskok udrželi až do odchodu do kabin. Ve druhém dějství domácí srovnali krok a dočkali se vyrovnání. Závěr ale patřil Valachům, kteří v poslední desetiminutovce rozhodli o exportu všech tří bodů na Vsetínsko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Valašský fotbal hodnotí vystoupení Velkých Karlovic v Boršicích:

 

Hosté zvládli vstup do sezony na jedničku, byť jim chyběli Vašut, Jan Pavelka a Zeť. V základní sestavě se objevil 16-ti letý Gajdoš a na lavičce 15-ti letý Maňák, který dal dokonce třetí branku vítězů. „Měli jsme potíže se základní sestavou, ale fotbalovou kvalitou jsme přehráli snaživé domácí, kteří hráli hodně na náhodu a jen bojovali. Hned v úvodu jsme hrozili z brejků. Domácí se zaměřovali na Pavla Škrobáka, ale ten jim dal první branku. Před ní jsme se trochu zlobili, že rozhodčí nedal výhodu, ale nakonec se kopal přímý kop a Pavel ho zakroutil přesně přes zeď. Druhý poločas se domácí tlačili dopředu, nakonec po naší chybě srovnali, ale kvalita byla na naší straně. Škrobák dal druhou branku, prosadil se mladíček Maňák a Škrobák mohl dát nakonec hattrick, ale v nastavení trefil z voleje tyč. Jsme rádi, že vezeme tři body z horké půdy,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Domácí nastoupili ve značně omlazené sestavě. V prvních pěti minutách dostávali soupeře pod tlak, nicméně zkušenější hosté odolávali a postupně opanovali střed pole. Ve 12. minutě po špatné rozehrávce Boršic otevřel skóre Škrobák. Hra se poté odehrávala spíše ve středu pole a až před přestávkouse domácí dostali do dvou vyložených šancí. S nástupem do druhé půle v únavném horku domácí zvýšili aktivitu, za kterou byli odměněni vyrovnávací brankou z kopačky Cigoše, jenž se prosadil nechytatelnou střelou – 1:1. Blízko obratu byl chvíli poté kapitán Kohoutek, ale z přímého kopu trefil jen spodní hranu břevna, kdy míč dopadl na brankovou čáru! Domácí nepolevovali v náporu a z totožné situace opakovaného přímého kopu bravurně zasáhl karlovický gólman. A když se neujaly ani gólové šance Krsičky a Cigoše, přišel trest v podobě rychlého brejku soupeře v podání Škrobáka. Boršičtí se snažili o vyrovnání, ale místo toho výpadem do rozhozené obrany stvrdil výhru Velkých Karlovic Maňák.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-kanonyr-novacka-tomsu-sestrelil-stitnou-20180813.html



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic:

FC Velké Karlovice+Karolinka
web VKK: Jsme rádi, že vezeme všechny tři body z horké boršické půdy.



Sestavy


SK Boršice
F. Pfeffer [-] - R. Kohoutek [-] , M. Dvořák [-] (75. O. Kočenda [-] ) , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , O. Lysoněk [-] , Z. Holomčík [-] , E. Trlida [-] (88. J. Andrýsek [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , O. Gajdoš [-] (65. J. Kučera [-] ) , P. Hruška [-] , J. Langer [-] (75. R. Maňák [-] ) , T. Kašpar [-] , A. Šimšálek [-] , J. Mikula [-] , M. Pavelka [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 48. P. Filipský , 60. R. Kohoutek , 90. M. Cigoš - 69. T. Ondřejka .
Hráči zápasu: P. Filipský - T. Bil , P. Škrobák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - ŽNIVA Lukáš, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: remíza

Velké Karlovice dokáží v Boršicích remizovat