2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Hluku a Baťova skončil v Ostrožské Lhotě remízou, na penalty byli úspěšnější otrokovičtí fotbalisté


Branky


6

Utkání mezi Hlukem a Baťovem se hrálo v Ostrožské Lhotě a prvních patnáct minut přineslo nevídanou kanonádu, kdy padly hned čtyři branky a to po dvou na každé straně. Po divokém začátku se hra zklidnila a konce duelu už branka nepadla. Na penalty byli úspěšnější otrokovičtí fotbalisté, kteří vyhráli 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padli hned čtyři branky

"V sobotu 11.8.hrálo hlucké áčko svůj první mistrovský zápas v sezóně 2018-19 v Ostrožské Lhotě ( v Hluku se stadion rekonstruuje) proti Baťov 1930. vše se odehrálo v rozmezí 15. minut. V 9. minutě prošel obranou Baťova Jaroněk, jeho střela vedle brankáře skončila těsně vedle jeho pravé tyčky. Ve 12. minutě unikl po pravé straně Bihári (jeho přestup do Rakouska zatím nemá platnost), odcentroval na malé vápno, kde byl postavený dobře Dohnal a bylo to 1:0. Ve 14. minutě se uvolnil na pravé straně hostující Ondráš, odcentroval přes celé malé vápno, kde byl Spurný a bylo to 1:1. Ve 14. minutě to byl opět Bihári, jenž se dobře uvolnil , vystřelil, ale brankář Vitásek špičkami prstů vyrazil jen k Mirovi Machalovi. který nezaváhal 2:1. V 16. minutě přišel do pokutového území centr přímo na nohu Kašíka, který nekompromisně dal druhou branku hostů. Potom se většinou bojovalo, hosté však měli víc míč na svých kopačkách a také si vytvořili dvě šance, které domácí obrana zlikvidovala", hodnotí duel funkcionáři Hluku na svém webu.

Ve druhé půli už branka nepadla

"Ve 48. minutě unikl po levé straně Jaroněk, byl faulován v pokutovém území a rozhodčí Bartoň nařídil pokutový kop. K němu se postavil sám postižený Jaroněk, jeho střela však byla bídná a brankář Vitásek ji vytlačil mimo branku. V 67. minutě po rohovém kopu se dostal do dobré střelecké pozice Zdena Horák, ale jeho střela skončila na tyči. Utkání potom bylo hodně nervózní, padlo hodně žlutých karet protože se od kopaček jiskřilo. Hosté se tlačili k domácí brance a také si nějaké šance vytvořili, ale branka už z toho nepadla. Domácí potřetí prohráli po remíze s Baťovem na P.K. nedali Šimčík a Mira Machala, dali Zalubil, Galuška, Dohnala Kukla. Kopalo se celkem šest penalt, na penalty byli úspěšnější otrokovičtí fotbalisté, kteří vyhráli 5:4 a připsali si bonusový bod navíc", viděli průběh druhé půle fotbaloví činovníci Spartaku.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty byli úspěšnější otrokovičtí fotbalisté, kteří vyhráli 5:4.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: O všem podstatném se rozhodlo v prvních patnácti minutách, kdy padly všechny branky. V penaltách se více dařilo hostím...

SK BAŤOV 1930
web Baťova: K vidění byl zajímavý a pohledný zápas, o jehož výsledku rozhodla divoká pasáž mezi 12. a 16. minutou, když na obě branky domácích vždy dokázali hosté okamžitě zareagovat a srovnat. Baťov od poloviny prvního poločasu postupně přebíral otěže zápasu a byli určitě fotbalovějším týmem, paradoxně největší šanci na rozhodující gól však měli domácí, když v jim 50. minutě baťovký Vitásek dokázal bravurně zneškodnit pokutový kop.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - Z. Horák [-] , R. Otrusiník [-] , P. Šimčík [-] , M. Galuška [-] , M. Zalubil [-] - R. Bihári [-] , M. Machala [-] , M. Kukla [-] , L. Jaroněk [-] (90. T. Nguntual [-] ) , J. Dohnal [-] -

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Krajča [-] , D. Spurný [-] , M. Bína [-] , A. Jakubowicz [-] , O. Žáček [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , A. Skyba [-] (69. ) , Z. Ondráš [-]

Hráči zápasu: P. Šimčík , M. Machala - D. Spurný , R. Vitásek .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: remíza

Ve Hluku se nejspíše urodí remízový výsledek

Tip: výhra domácích