0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky kradly ve Vítkově


Branky


7

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši fotbalisté zajížděli na hřiště do Vítkova naposledy v sezóně 2012/2013. I po tak dlouhé odmlce jsme tam jeli pro 3 body. Vítkovský tým prošel velkou změnou. I po pádu z 1.A třídy se jejich kádr hodně změnil. Do začátku Zlatníky vstoupili dobře. Hned v první minutě zahrával Kořínek rohový kop. Míč zakroutil přímo do brány, ale gólman na poslední chvíli míč vyboxoval. Za pět minut později se kopal Chmelem roh z druhé strany a Kavanova hlavička skončila na tyči. Domácí zahrozili ve dvou případech z rychlého přečíslení, ale dobře zafungovala zlatnická obrana a Janetzký byl bez práce. V 17´ bylo veseleji. Uvírou zahrávaný roh našel 2x dorážejícího Kořínka, ale až dorážka Řehulky otevřela skóre. 0:1! Druhou branku mohli přidat Kavan, Fajkus ale jejich střely skončili těsně mimo. Do druhého poločasu chtěli Zlatníky vstoupit tak jako do toho prvního. Aktivita byla na místě a hrál se pěkný fotbal. Domácím vázla možnost dostat se do koncovky a to bylo impulsem pro Zlatníky. V 52´ Řehulka poslal kolmici na Fajkuse a ten chladnokrevně navýšil na 0:2! Deset minut na to přišla možnost korigovat výsledek vítkovskými, když se dostali kombinačně, až do Janetzkého území, ale ten na brankové čáře míč zalehl. Tečkou v zápase a zároveň 3 body pro hosty zajistil Toman. Domácí zahráli nesmyslně ve vápně rukou a pískala se penalta. 0:3! 
„Jeli jsme do Vítkova v dobré náladě a chtěli jsme vytěžit 3 body. Hrál se pohledný fotbal a my neudělali zbytečné chyby. Naopak poté náznaky šancí domácích jsme zastavili. Kluci dnes dobře zabojovali a po zásluze máme 3 body.“zmínil Werner



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Dubový [-] , L. Pavlíček [-] (84. D. Fabík [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Pavlíček [-] (86. F. Kudla [-] ) , M. Mikulenka [-] , J. Pokorný [-] , P. Binar [-] , P. Scholaster [-] , O. Moravec [-] (52. P. Moravec [-] ) , M. Jersenský [-] (66. V. Zubík [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , T. Němčík [-] (89. J. Morys [-] ) , L. Fajkus [-] (86. R. Bláha [-] ) , J. Kavan [-] (77. D. Bláha [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , M. Toman [-] (84. A. Anelkin [-] ) , O. Kořínek [-] , T. Řehulka [-] , R. Chmel [-] (80. D. Diehel [-] )

ŽK: 80. P. Scholaster - 64. R. Chmel , 70. J. Kavan .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HRŇA Petr - BRABEC Roman, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů