V. Škrobánek 27.
J. Černý 77. (p.)
J. Černý 81. (p.)
3:3
(1:2)
40. J. Holčák (p.)
42. J. Holčák (p.)
69. J. Holčák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Žimrovicích


Branky


27. V. Škrobánek , 77. J. Černý (p.) , 81. J. Černý (p.) - 40. J. Holčák (p.) , 42. J. Holčák (p.) , 69. J. Holčák
6

Ofenzivní podívanou nám nabídly dva celky, které se loni pohybovaly v horních patrech tabulky. V utkání byly mimo jiné nařízeny hned čtyři penalty a pět branek ze šesti si rozdělil Holčák s Černým mezi sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První změna skóre přišla až po sedmadvaceti minutách

Domácí do utkání vstoupili lépe a už po pěti minutách se mohl prosadit domácí Hertel ale jeho hlavička skončila těsně mimo tři tyče. Ve 27' minutě postupoval po pravé straně Michal Levay, poslal míč před bránu, kde si míč zpracoval Václav Škrobánek a poslal jej pod břevno 1:0. Domácí drželi vedení do 40.minuty, kdy se nechal faulovat Holčák, který následnou penaltu sám bezpečně proměnil a srovnal na 1:1. O dvě minuty později si stejný hráč pokutový kop zopakoval - faulován byl totiž Martinák a Holčák nabídnutou příležitostí nepohrdnul ani napodruhé 1:2. Ještě v poslední minutě se po rohovém kopu dostal ke střele hostující hráč, ale gólman domácích skvěle zasáhl a míč na brankové čáře chytil a nedopustil, tak změnu skóre.

Ve druhé půli si penalty zakopali i domácí

Ve druhé půli nejprve spálil velkou šanci Levay, který tak nedokázal srovnat skóre a jak už to ve fotbalovém světě bývá, projevilo se heslo nedáš dostaneš a v 69.minutě už slavil Holčák hattrick a vedení 1:3. Dvacet minut před koncem to tedy vypadalo, že je rozhodnuto. Nicméně přišla 77.minuta utkání a ve vápně byl faulován Hertel, míč si na penaltový puntík postavil Černý a snížil na 2:3. Přišla 81.minuta a faul na Hoppa a jak je v tomto duelu zvykem, přišla penalta, opět se k ní postavil domácí Černý a srovnal tak na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž: Utkání jsme začali dobře, byli jsme lepším týmem. Nejprve se do šance dostal David Hertel, ale hlavou poslal míč z pěti metrů vedle brány. Ve 27' minutě postupoval po pravé straně Michal Levay, poslal míč před bránu, kde si míč zpracoval Václav Škrobánek a poslal jej pod břevno 1:0. Ve 40' minutě byl faulován Josef Holčák a následně proměnil pokutový kop 1:1. O dvě minuty později fauloval Daniel Martinák a rozhodčí nařídil druhou penaltu. Tu se štěstím proměnil Josef Holčák (gólman Radek Kříž si na míč šáhl) 1:2. Ještě v poslední minutě se po rohovém kopu dostal ke střele hostující hráč, ale gólman domácích skvěle zasáhl a míč na brankové čáře chytil. Druhý poločas začali lépe domácí. V 53' minutě měl velkou šanci Michal Levay, ale z úhlu přestřelil. V 69' minutě se po chybě obrany domácích dostal k míči hostující hráč, přihrál před bránu, kde s k míči dostal Josef Holčák a poslal jej do brány 1:3. Domácí zabojovali a v 77' minutě byl faulován David Hertel, následný pokutový kop proměnil Jakub Černý 2:3. V 81' minutě byl faulován Michal Hopp a již v pořadí čtvrtý pokutový kop proměnil Jakub Černý 3:3. Utkání i přes nervózní závěr skončil remízou 3:3. Remíza je zasloužená.

Sokol Karlovice
Jiří Bačovský: Zápas to byl vyrovnaný, sem tam se hra prolévala na jednu nebo druhou stranu, šance byly na obou stranách a naše dvě penalty byly úplně jasné, ale penalty Žimrovic mi přišly hodně sporné, já osobně bych ani jednu nepískl. Na konci utkání ještě došlo ke zcela zbytečné roztržce mezi hráči.



Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - D. Martinák [-] , J. Kowalski [-] , M. Hopp [-] , J. Morisch [-] (87. J. Hajduk [-] ) - D. Hertel [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , P. Martinák [-] - V. Škrobánek [-] (32. M. Vavrečka [-] ) , M. Levay [-]

Sokol Karlovice
J. Kašpar [-] - S. Matějíček [-] , J. Foltýn [-] (53. D. Belej [-] ) , L. Hojgr [-] - M. Pelán [-] , J. Bačovský [-] , M. Kladníček [-] , M. Peška [-] (89. L. Rohel [-] ) - J. Burda [-] , M. Raiskup [-] (61. J. Melichárek [-] ) , J. Holčák [-] (78. P. Andráško [-] )

ŽK: 42. D. Martinák , 57. P. Martinák , 90. J. Hajduk - 31. M. Raiskup , 79. D. Belej .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HYKL Dominik - SEIDLER René, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích