4:1
(2:0)
49. F. Sůva
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si doma řádně vyšlápla na třetí Mýto!


Branky


0

Hosté po porážce ztratili stupně vítězů, naopak domácí se přiblížili na dostřel dvanácté příčce, v nedohlednu není ani jedenáctá.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitom samotný zápas nezačal pro Žichovice dobře, když již po dvanácti minutách hry musel odstoupit pro zranění útoční Peterka. Domácí se však brzy oklepali a navíc udeřili. Po faulu v pokutovém území si na značku pokutového kopu položil balón Jan Najmon, který poslal svůj tým do vedení. Další zářez zapsal navíc po chvilce Robert Otcovský, jenž na výbornou proměnil volný přímý kop. Jeho tým se tak dostal do pohodlného vedení, které vydrželo až do přestávky. Což bylo obzvláště s nulou vzadu po třinácti inkasovaných gólech ve dvou posledních zápasech velice důležité.

 

Jenže hosté jí dokázali brzo smazat. Hned po pár minutách hry ve druhé půli centroval Filip Sůva a centr zaplul rovnou do sítě. Domácí se ovšem nezalekli a brzy si vzali pohodlné vítězství zpět. Lukáš Rázek si nejlépe naskočil v pokutovém území na centr a dodal na kopačky Žihle klid. Když se po hodině hry prosadil po rohovém kopu velmi podobně i Tomáš Krofta, mohla po závěrečném hvizdu vypuknout na domácí straně velká radost. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „Náš výkon se oproti minulým zápasům zlepšil. Soupeře jsme příliš k ničemu moc nepouštěli a zaslouženě vyhráli.“

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: „Nemám co k tomu říct. Měli jsme příliš zraněných. Se sedmi dorostenci se tahle soutěž hrát nedá. Rozhodly standardní situace.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - L. Rázek [-] (88. F. Půta [-] ) , J. Růžička [-] , T. Rambousek [-] , T. Krofta [-] - O. Čapek [-] , J. Bulín [-] (80. J. Fidler [-] ) , R. Otcovský [-] , V. Churavý [-] (80. S. Bláha [-] ) - J. Najmon [-] , S. Peterka [-] (12. D. Kunt [-] )

TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - P. Cafourek [-] , M. Jedlička [-] , J. Kalčic [-] , M. Světlík [-] - M. Novák [-] (49. T. Pondělík [-] ) , L. Chmelík [-] (58. D. Hadroušek [-] ) , P. Bejček [-] , F. Sůva [-] (50. V. Pěnkava [-] ) - M. Veverka [-] , M. Brož [-] (81. T. Tomsa [-] )

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.