Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice dokázaly uspět na hřišti lídra!


Branky


0

Devátý celek tabulky dokázal na hřišti Lhoty dvakrát smazat náskok soupeře a sám zasadit nelítostné K.O. čtvrt hodinky před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali velmi brzy, že přijeli bodovat i na půdu lídra. Volena vybojoval míč na levé straně hřiště, poradil si s dvěma protihráči a nahrál na volného Martina Klementa. Ten měl dostatek času i místa na přípravu a přesnou střelou k přední tyči otevřel skóre zápasu. Favorit se však nezalekl a brzy bylo srovnáno. Po rozehraném rohu totiž hlavou rozvlnil síť David Křížek. Namlsaní diváci však do prvního poločasu již další branku neviděli.

 

Naopak ti, kteří se zdrželi u občerstvení, mohli litovat. Prakticky ihned po rozehrání se autor vyrovnávací trefy přeměnil na asistenta, když z pravé strany našel před bránou Matěje Strejčka, který dokonal obrat. Po hodině hry však bylo opět srovnáno. Klement dlouhým centrem téměř z poloviny hřiště našel na hranici vápna Josefa Volenu, který si perfektně zpracoval míč na prsa, obešel dva obránce a umístěnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Křimice vycítily svojí šanci a v pětasedmdesáté minutě také vystavily domácím šach-mat. Volena dával dlouhý balon za obranu ze středu hřiště na nabíhajícího Václava Kuneše, který kulatý nesmysl zpracoval a následnou střelou rozhodl napínavé fotbalové představení.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles: „Soupeř byl kvalitní, fotbalový. Dostali jsme smolný gól, ovšem brzy jsme vyrovnali. V šatně se nabudili a zkraje druhého poločasu šli do vedení, jenže dvěma hrubkami jsme se úplně vymazali ze zápasu. Hráli jsme v závěru vabank, ale vyrovnání to již nepřineslo.“

FC Křimice
Jan Šváb: „S výkonem, který jsme předvedli hlavně ve druhém poločase, musíme být spokojeni. Soupeř měl v prvním půli několik vyložených šancí, které neproměnil. Nám se proti kvalitnímu mužstvu ze Lhoty nepodařilo vytvořit si tolik příležitostí, ale naše produktivita byla v tomto utkání velmi vysoká.“



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Cink [-] (40. J. Veverka [-] ) , M. Kučera [-] , P. Korous [-] - D. Křížek [-] , J. Hrdlička [-] , A. Nejdl [-] (75. M. Křížek [-] ) , J. Kohout [-] , D. Štádler [-] - Z. Černý [-] , M. Strejček [-]

FC Křimice
J. Mudra [-] - R. Voith [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , M. Škoda [-] - J. Žilák [-] (70. V. Kuneš [-] ) , M. Kubice [-] , J. Šváb [-] (83. M. Štengl [-] ) , J. Volena [-] (80. J. Malý [-] ) - M. Klement [-] , A. Adam [-] (88. F. Šváb [-] )

Místo: hř. Dobřany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.