Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


5

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez dvou hráčů základní sestavy - Symerský, Seidler – a z utkáním si poradilo. Velmi slušný poločas odehrál Pojezdala, který držel střed hřiště. 
Po naších úvodních šancích, které jsme neproměnili, přišel trest a soupeř vstřelil branku. To co chybělo fotbalu v prvním zápase, kde to bylo o minimum šanci, tento zápas byl opak. Hlavně naši hráči si vytvářeli spoustu šancí, které však nedokázali proměnit. Druhá půle byla z naší strany ještě lepší pomohlo střídaní a výsledkem bylo srovnání na 1:1. Poté jsme mohli jit do vedení, ale branka Smolarčíka neplatila, protože jedině rozhodčí viděl ruku. V 62..min. musel střídat zraněný Čapka, na hřišti ho vystřídal Hanzelka Ondřej, který po 2. min. vstřelil svůj první gól za Libhošť a poslal naše družstvo do vedení. Škoda jen že se pak nepodařilo odskočit na rozdíl dvou branek, kde střela Burgeta skončila na tyči. Soupeř pak v závěru nakopávanými míči a po naši chybě srovnal na 2:2. Naši hráči podali velmi slušný výkon. 



Sestavy


Finstal Lučina
J. Balko [-] - K. Tomíček [-] , J. Myšinský [-] , M. Kohut [-] , J. Mokryš [-] , L. Kohut [-] , M. García [-] , M. Mikulec [-] (74. A. Kielar [-] ) , O. Majer [-] (61. J. Karkoška [-] ) , K. Goroš [-] , R. Tomiček [-]

FC Libhošť
F. Mička [-] - L. Burget [-] , A. Šimíček [-] (46. M. Vavřík [-] ) , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , D. Kramoliš [-] , J. Čapka [-] (62. O. Hanzelka [-] ) , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] (89. R. Hanzelka [-] ) , P. Pham [-] , P. Eckelsberger [-] (75. M. Hradečný [-] )

ŽK: 7. A. Šimíček , 36. P. Pham .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - PŘEČEK Dušan, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích