2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice porazily Darkovičky


Branky


15

Ludgeřovice otočily skóre a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Hlučínsku poutalo pozornost řízné derby mezi Ludgeřovicemi a Darkovičkami, v němž opět nebyla nouze o emotivní momenty. V úvodní čtvrhodince hýřili aktivitou zejména hosté, kteří se navíc radovali z vedoucí trefy. Turanský rozehrál přízemní roh na nabíhajícího Bláha a překvapená defenziva domácích nestačila zareagovat – 0:1. Pak se navíc Darkovičky dožadovaly po zákroku na Wickera pokutového kopu, ale píšťalka sudího Pasterčáka zůstala němá. Ludgeřovice se samozřejmě nechtěly nechat zahanbit, když hrozily hlavně po pravém křídle díky agilnímu Nagymu. Právě Nagy adresoval těsně před přestávkou do šestnáctky nepříjemný centr, který gólman Preisner odklidil pouze ke Kolenkovi a ten neomylně napnul síť – 1:1. Hosté se mohli nasměrovat k vítězství při tutovce Jamnického, který ovšem po asistenci Bláhy hlavičkoval v záklonu nad břevno. Klíčový moment celého utkání se tedy zrodil v 73. minutě. Němec poslal míč do velkého čtverce, kde vznikla nepřehledná skrumáž. Kolenko s Mudrochem ještě neprorazili defenzivní val Darkoviček, ale Bělan už si poradil, čímž upravil průběžný stav na 2:1. A když rozhodčí Pasterčák ani další pád Wickera uvnitř šestnáctky neohodnotil jako nedovolený, tak zůstaly body v Ludgeřovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: „Jako vždycky šlo o vyhrocené utkání. Darkovičky se brzy dostaly do vedení, když jsme nepokryli roh. Pak už jsme působili nebezpečnějším dojmem, když jsme hrozili hlavně po pravé straně, kde podal výborný výkon Nagy. Po přestávce už to bylo docela vyrovnané, když se k nám přiklonilo štěstí.“

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: „Ludgeřovice se ukázaly jako velmi hratelný mančaft, takže mě porážka hodně štve. Domácí se báli něco vymyslet, takže pouze nakopávaly vysoké balony na Kolenka. My jsme se zcela zaslouženě ujali vedení, jenže pak jsme bohužel dostali gól do šatny. Samostatnou kapitolou byli rozhodčí, kteří nám upřeli dvě penalty.“



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kolenko [-] (86. P. Berger [-] ) , R. Bělan [-] , D. Martiník [-] (60. M. Vojtek [-] ) , J. Mudroch [-] , J. Němec [-] , D. Nagy [-] , M. Postředník [-] , T. Krumpholz [-] , V. Horák [-] , D. Lischka [-] (62. M. Pěntka [-] )

FK Darkovičky
T. Preisner [-] - A. Zlotý [-] (64. O. Diviš [-] ) , P. Turanský [-] (79. T. Kabich [-] ) , P. Buchvaldek [-] , M. Bláha [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-] , M. Jamnický [-] , M. Bajger [-] , R. Wicker [-] , P. Kremzer [-] (75. R. Kempný [-] )

Počet diváků: 118. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - BEDNÁŘ Marcel, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 12:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 07:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:16
Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: remíza

Velmi těžký zápas na tipování. V tomto případě očekávám málo gólů, ne moc pohledný fotbal a tipuji remízu. Tip 0

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 20:57

Tip: výhra domácích