Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd doma zničil Žihli!


Branky


10. M. Beneš , 25. P. Pikl , 35. P. Pikl , 55. A. Kurčík , 70. A. Kurčík , 72. P. Pikl , 85. P. Tomek - 65. T. Krofta
0

Třetí tým tabulky zaznamenal největší vítězství kola, když před svými fanoušky nedal svému soupeři, který je čtrnáctý, sebemenší šanci. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na svého soupeře nastoupili hned od začátku a již po deseti minutách hry se mohli radovat z úvodní trefy zápasů. Martin Beneš vyslal přetažený centr do vápna a ten zapadl až na zadní tyč. Z další čtvrt hodinu se řítil sám na gólmana Petr Pikl a dodal na kopačky svého týmu klid. Stejný hráč se navíc do přestávky prosadil ještě jednou, když se znovu zjevil sám před Novákem, kterého přeloboval. 

 

I druhých pětačtyřicet minut započalo poměrně rychlou brankou. Hosté při rohu nepohlídali Adam Kurčíka, který se prosadil povedenou hlavičkou a brzy přidal i trefu číslo pět. Ještě před tím se ovšem hosté dočkali čestného úspěchu, když na 1:4 snižoval Tomáš Krofta. Ve dvaasedmdesáté minutě pak dokonal hattrick Petr Pikl, jenž se znovu zjevil sám před Novákem, kterého šikovně obstřelil. Definitivní tečku za utkáním udělal Petr Tomek, jenž se prosadil po centru ze strany. Domácí tak svého soka skolili v poměru 7:1.    



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Jsou to pro nás důležité body. Konečně jsme doma zvítězili, takže spokojenost.“

TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „Domácí tým zvítězil naprosto zaslouženě. S takovým odevzdaným výkonem se o záchranu hrát nedá.“



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Beneš [-] , L. Pikl ml. [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] - J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , L. Jílovec [-] - V. Vyskočil [-] (84. P. Tomek [-] ) , A. Kurčík [-] (70. T. Sykal [-] )

TJ Slavoj Žihle
V. Novák [-] - L. Rázek [-] , T. Linhart [-] , T. Rambousek [-] , V. Churavý [-] (28. D. Kunt [-] ) - O. Čapek [-] , T. Krofta [-] , R. Otcovský [-] , S. Peterka [-] (78. T. Malý [-] ) - J. Najmon [-] , J. Růžička [-]

Místo: Horní Jadruž.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.