0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby zlomily remízový zápas při penaltách!


Branky


0

Důležitý souboj o šest bodů nakonec devadesát minut hry nerozhodlo, na řadu tak musely přijít pokutové kopy.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky si byly zřejmě vědomy důležitosti utkání a zápas tak byl velmi vyrovnaný. V prvním poločase zvedla diváky ze sedaček akce Špírka, který však zakončil pouze do břevna branky, kterou strážil Rolík.

 

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, akce se převážně odehrávaly v duchu dlouhých nakopávaných balónů. K vidění byl spíše urputný boj. Vytáhl se brankář hostí Rolík, který dokázal na brankové čáře zastavit hlavičku Butnara. Co si všichni mysleli, že se stane, tak skutečně dopadlo. Ani jednomu z týmů se totiž síť rozvlnit nepodařilo.

 

Na řadu tak přišly pokutové kopy, ve kterém se naopak ale střelcům dařilo. V prvních pěti sériích selhali pouze jednou domácí a tím tak přisoudili vítězstvím hostům, kteří byl stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Radim Šiška: „Fotbal byl nevalné úrovně plný dlouhých nakopávaných balonů. Vše bylo o jednom gólu, který nakonec napadl."

TJ Start Luby
Radek Pikhart: „Vyrovnané utkání. Byl to urputný boj, k nám se přiklonilo štěstí při penaltách.“



Sestavy


TJ Žichovice
J. Rojík [-] - J. Beneš [-] (60. Š. Doubek [-] ) , J. Šimáček [-] , M. Šinál [-] , R. Beneš [-] - J. Bálek [-] , O. Musil [-] , M. Špírek [-] , R. Šiška [-] - T. Harant [-] , I. Butnaru [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , V. Turner [-] , A. Čížek [-] - K. Křížek [-] , V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] (72. P. Sysel [-] ) , J. Voráč [-] - K. Švátora [-] , J. Cole [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.