1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná zvítězila v Oldřišově


Branky


0

SK Beskyd Čeladná přijížděl v na okraj Opavy do obce Oldřišov jako jasný favorit. Svou roli nakonec potvrdil a odvezl si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šance na obou stranách

Ještě před úvodním hvizdem se spustil hustý déšť,takže se hrálo na těžkém terénu. První útočnou akci ukazuje ve spolupráci Křiva-Váňa,ovšem Martinova střela končí v 2.min.nad břevnem.Další pokus má Martin Váňa v 6.min,jeho únik po straně a následnou střelu, likviduje brankář domácích.  Domácí Oldřišov hrozí nebezpečnou střelou,která míří vedle tyče.Čeladenští ovládají střed hřiště,jsou více na míči,v 14.min,přebírá Váňa míč,z 20m tvrdě střílí,gólman se stěstím vyráží na rohy.Domácí spalují 100%šanci v 22.min,když Fojtík ztrácí míč,do brejku jde hráč Oldřišova-ocitá se sám před Silberem,ovšem střela místo v brance končí vedle tyče!Pořekadlo nedáš-dostaneš se naplnilo v 22.min,když Kahánek po centru umísťuje míč do sítě 0-1!Šanci na srovnání skóre má Oldřišov v 38.min,když po centru z postranní čáry neobsazený hráč umísťuje hlavou do brány,Silber jeho pokus chytá.

Domácí bleskově srovnali

Do druhého poločasu se jde stále za deště,chybuje Taraba,když v šestnástce podkluzuje,domácí dostávají míč na nohu a srovnávají v 48.min na 1-1!Pěknou akci předvádí domácí v 56min.,když Oldřišovský hráč prochází mezi třemi Čeladenskými,jeho pokus končí naštěstí vedle brány.Ani pokusy Martina Váni a Šimona Křivy nemění skóre na ukazovateli.O konečný výsledek se postaral Tomáš Baran,když přebírá míč v 78min u lajny,obchází obranu Oldřišova,jeho střela z úhlu od tyče míří do brány!Čeladná zvyšuje na 1-2 a kontrolovanou hrou do konce utkání si přiváží další body!!!          

 


Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Čeladná
Baran Tomáš: Nebylo to lehké utkání, domácí byli asi nebezpečnější než jsme sami čekali a do karet jim hrály také povětrnostní podmínky. Této výhry si rozhodně ceníme.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Pfleger [-] , M. Žídek [-] , P. Dřizgevič [-] , V. Jadrný [-] - J. Janík [-] , M. Jadrný [-] , B. Moc [-] , J. Fusek [-] (71. J. Droppa [-] ) - R. Štalmach [-] (77. R. Kurka [-] ) , D. Fišer [-]

SK Beskyd Čeladná
R. Silber [-] - J. Kahánek [-] , M. Dušík [-] , R. Kublák [-] , M. Šimák [-] , A. Fojtík [-] , R. Bystrý [-] (67. V. Řehák [-] ) , M. Váňa [-] , T. Baran [-] (88. D. Chýlek [-] ) , Š. Křiva [-] , A. Taraba [-]

ŽK: 79. M. Jadrný - 21. Š. Křiva , 75. V. Řehák .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: JURAJDA David - SMETANA Patrik, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.