1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka rozstřílela nováčka z Datyní


Branky


19. M. Jaworek - 25. J. Ševčík , 45. P. Miko , 49. P. Miko , 74. J. Ševčík (p.) , 83. J. Kaluža , 86. K. Surovec
14

Zhruba 120 diváků bylo zvědavo, zda domácí mužstvo překvapí favorita z Polanky a připíše si první body v nové sezoně. Domácí začali znamenitě když se dostali dokonce do vedení, avšak, pak už úřadovali jen hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli

První šanci zápasu si vypracovali hosté, Uher ve 4. minutě nacentroval z pravé strany na nabíhajícího Ševčíka a ten z malého čtverce překopnul branku. O chvíli později pálil z levé strany Mašlanka, Stach ale jeho pokus vyrazil mimo. Ve 13. minutě po akci Skřehota a Uhera zakončoval střelou vedle levé tyče Ševčík. V 18. minutě střílel Skřehot a domácí brankář vyrazil jeho pokus na roh. Ten se hostům nepovedl a domácí založili rychlý protiútok, na jehož konci byla branka Jaworka. Ve 25. střílel Gajďok z levé strany, Stach jeho pokus vyrazil. Míč doběhnul Uher a vrátil zpět před branku a Ševčík hlavou vyrovnal na 1:1. V závěru poločasu prostrčil Bartoš centr Mašlanky na volného Mika a ten otočil skóre na 1:2.

Polanka drama nedopustila skóre navýšila

Ve 49. minutě vybojoval Ševčík míč na šestnáctce soupeře, patičkou přihrál volnému Mikovi a ten vstřelil druhou branku v zápase. V 74. se dočkal i druhé branky Ševčík, který po faulu na sebe kopal penaltu. V 83. minutě pálil z 25 metrů Šustr, míč se šťastně odrazil k volnému Kalužovi, který zvýšil na 1:5. Na konečných 1:6 upravil výsledek Surovec, kdy po akci Koutného a Skřehota dokázal prostřelit domácího brankáře.



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou
Roman Bartoš: Do Datyně jsme jeli s jasným cílem vyhrát. Od začátku zápasu jsme byli lepším tymem,ale první šance jsme neproměnili a po našem rohu jsme darovali vedení domácím, kteří nás potrestali z brejků. Důležité bylo, že jsme ještě do přestávky dokázali otočit výsledek. V druhém poločase jsme dokázali už šance proměnit a zápas v klidu dohrát. Teď je důležité tento výsledek a výkon potvrdit za týden doma s Krnovem



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - D. Cileček [-] (58. R. Čopák [-] ) , J. Marek [-] , K. Rozsíval [-] (84. L. Dostál [-] ) , R. Baláž [-] , M. Jaworek [-] (54. T. Kodenko [-] ) , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , T. Kaduch [-] , R. Pištěk [-] (70. Y. Batiha [-] ) , A. Kučera [-] (68. M. Cileček [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] (89. M. Zahradník [-] ) - N. Andrýsek [-] , R. Bartoš [-] , R. Drulák [-] , T. Gajďok [-] - D. Mašlanka [-] (73. K. Surovec [-] ) , D. Uher [-] (60. J. Kaluža [-] ) , P. Miko [-] (76. D. Koutný [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Šustr [-] - J. Ševčík [-] -

ŽK: 61. J. Marek , 73. R. Baláž , 73. D. Stach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - ŠUJAN Stanislav, JANÁČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Hradil

Expert: Marcel Cudrák
Tip experta: remíza

Datyně hrají sympaticky, myslím, že urve první body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí konečně zaberou věřím jim