Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina zaskočila favorita


Branky


11

Háj ve slezsku přijížděl do Ostravy v roli jasného favorita. Tým vedený trenérem Rozsypalem loni dlouho usiloval o umístění v nejlepší pětce a nyní jej čekal duel na půdě nováčka soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina si vypracovala náskok

V úvodních minutách byli lepší fotbalisté Háje ve Slezsku, kteří se dostali do první vážnější situace. V té se trefili po rohovém kopu do tyče a poté se konečně rozkoukali také domácí, kteří se uvedli parádní ranou Blokši. Tu ale brankář Hlaváček ještě pokryl. Z následující standardní situace se trefil Schmutz. Další minuty byly spíše bojem mezi šestnáctkami až do 38.minuty kdy se připomněl opět Schmutz, jenž využil nedorozumění na pravé straně obrany a křížnou ranou zvýšil na 2:0!

Branky padaly jako na běžícím páse

Ve druhé půli byli o něco lepší domácí, kteří mohli slavit tříbrankové vedení, ale Rodek tváří v tvář brankáři selhal. Slavilo se tedy o pár chvil později konkrétně v 68.minutě, a to po nenápadné akci, při které proletěl centr na zadní tyč, a Schmutz už jen posunul míč do kroku nabíhajícímu Klímovi a ten upravil skóre na 3:0. Hosté se nakonec přeci jen dočkali díky střele z odvráceného rohu Jesche, který tak snížil na 3:1. Domácí nenechali nic náhodě a po sérii střel si vypracovali rohový kop, který našel zcela volného Vanča a ten definitivně zlomil odpor Háje a zvýšil na 4:1. Kosmetická úprava skóre přišla v poslední minutě kdy Konvička vymetl šibenici a poupravil konečné skore na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík: Myslím jsi že jsme odehráli nadstandardní utkání které se muselo líbit všem přítomným zápas měl náboj a hrálo se ve vysokém tempu. Myslím si že jsme si v tomto utkání zasloužili daleko víc tři body i když nechci hostující tým hodnotit špatně toto bylo utkání hodně i daleko vyšší soutěže než v jaké se nacházíme a sem rád, že jsme to zvládli a připsali si první body v tabulce.




Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Václavík [-] (86. N. Sýkora [-] ) , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] , J. Schmutz [-] (66. J. Krčmařík [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bochňák [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (73. M. Sasko [-] ) , J. Vančo [-] , M. Rodek [-] (77. J. Hruška [-] )

TJ Háj ve Slezsku
P. Hlaváček [-] - Z. Eršil [-] , P. Žůrek [-] (75. L. Komárek [-] ) , T. Trupl [-] , O. Prokša [-] (65. Š. Továrek [-] ) , J. Jesch [-] , P. Uvíra [-] , L. Malcharek [-] (71. Š. Blažej [-] ) , M. Vyležík [-] (85. R. Kolig [-] ) , P. Konvička [-] , O. Matěj [-]

ŽK: 56. M. Vyležík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FUTERKO Martin - JURČEK Ondřej, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Nováčka z Hlubiny chceme obrat o všechny body, tudíž nebereme nic jiného než výhru.

Tip: výhra domácích