2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín zvládl souboj s nováčkem soutěže


Branky


5

Český Těšín po protrápené loňské sezoně letos úspěšně vstoupil do nové sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládl lépe domácí celek

Od prvních minut ale vstoupili lépe do utkání hosté, kteří byli lepší v kombinaci a diktovali tempo hry. Těšín hrál spíše v zataženém bloku, z kterého hrozil především přes rychlé brejky. Hlubinští si vypracovali několik střeleckých příležitostí, avšak žádná se neujala. Proto se ke slovu začali hlásit domácí, kteří nejprve nebezpečně zahrozili křížnou střelou, která nakonec jen těsně minula branku Otoupalíka. V 19.minutě vyrobila obrana hostí hrubku, po které se do úniku dostal Vlachovič a otevřel skóre utkání ve prospěch domácích na 1:0!

Hosty srazil do kolen Byrtus

První vážnější situace se udála před brankou domácích, kdy se na malém vápně objevil zcela nekrytý Sasko, toho ale skvělým reflexivním zákrokem vychytal Gradek, z následného centru se ke střele dostal ještě Rodek ale Gradek srovnání nepřipustil. 

V 50.minutě se opět o slovo přihlásili domácí, konkrétně Byrtus, který dorazil z voleje zblokovaný centr po standardní situaci a zvýšil na 2:0! Hosté se na korekci skore nezmohli a soupeři se tak rozešli s výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík: Od prvních minut jsme byli výrazně lepší jak na míči tak v kombinaci, když domácí hráli spíše na brejky v prvních asi 20 minutách jsme měli několik střeleckých šancí, ale žádná nebyla nějaká stoprocentní asi ve 30 minutě zahrozili domácí když po levé straně dobře vykombinovali a dostali se až do 16 kde křížná střela jen těsně minula pravou tyčku. Po té po naší hrubé chybě v rozehrávce ve středu hřiště přišel brejk když domácí útočník se hnal sám na gólmana 1:0. Po poločase hned v 50 minutě se po standardce objevil úplně sám na malém vápně hostující Sasko ale míč netrefil ideálně hned z další akce po centru z levé strany byl sám před gólmanem tentokrát Rodek ale domácí brankář perfektním zákrokem podržel domácí poté se hra přelívala ze strany na stranu bez vážnějších šancí až přišla standardka domácích asi z 25 metrů kdy první střela trefila zeď a z následného odraženého míče se trefil z voleje domácí hráč 2:0 a poté už to spíše byla křeč od nás snažili jsme se s výsledkem ještě něco udělat, ale domácí brankář byl perfektní, ke konci zápasu už docházeli síly na obou stranách a tak taky zápas skončil.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Zogata [-] (65. D. Konečný [-] ) , S. Zogata [-] , P. Matuszek [-] , M. Vlachovič [-] (85. K. Slowiaczek [-] ) , D. Michalisko [-] (83. M. Krucina [-] ) , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] (73. M. Folwarczny [-] ) , D. Bolek [-] , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Václavík [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] , R. Bochňák [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (73. J. Podraza [-] ) , M. Sasko [-] (57. L. Bartoš [-] ) , J. Vančo [-] , M. Rodek [-]

ŽK: 34. S. Zogata , 70. O. Byrtus , 90. L. Rac - 55. M. Rodek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Domácí budou chtít začít doma za tři body, ale Hlubina bude těžký soupeř.
Tipuji remízu