1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně padly s Břidličnou


Branky


5

Historicky první utkání TJ Havířov - Dolní Lutyně nedopadlo pro domácí celek nejlépe. Tým z Břidličné si pohodlně dokráčel ke 3 bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav vydržel čtvrthodiny

V parném odpoledni přivítalo na hřišti něco přes sto diváků, většinou domácích fanoušků, kteří byli nažhavení na první sezonu svého klubu v Krajském přeboru. Lepší vstup do zápasu měli domácí a po několika okamžicích se do dvou slibných příležitostí dostal Marek, ten však bohužel neskóroval. Posléze jej stejnou mincí napodobil i Tomašák (bývalý hráč Baníku Ostrava). 

V minutě patnácté se už o slovo přihlásil favorit z Břidličné a gólový účet otevřel po přetaženém centru Daříček 0:1. Ve 30. minutě byl ve vápně faulován Cudrák, k penaltě se postavil Hudský a pohodlně navýšil vedení hostů na 0:2. Poločasové skóre pak poupravil ještě Čanecký, který dorazil střelu Daříčka. Do kabin se šlo za výsledku 0:3.

Hosté utkání kontrolovali

Do druhé půle vstoupili lépe opět hosté, kteří slavili v 60.minutě zřejmě definitivně rozhodující trefu, a to když skóre na 0:4 navýšil Minich. Čestný úspěch a první branku v nové sezoně domácích zaznamenal v 75. minutě Cileček.



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Richard Beneš (trenér): Střel jsme měli dost, ale když to gólman vyrazil, tak kluci nedobíhali. Oni toho dokázali využít a byli důraznější. Zaplatili jsme nováčkovskou daň, nebyli jsme na to správně připravení, vzadu jsme hráli opravdu naivně.

TJ Břidličná
Marcel Cudrák: Hru jsme kontrolovali, do žádných velkých věcí se nepouštěli. Jsem rád, že se nám podařilo zápas zvládnout. Bohužel se nám zranil Tomáš Hudský. Doufám, že se nebude jednat o nic vážného. Musím ale říci, že soupeř hrál velice dobře. Byl silný na míči a dělal nám problémy. Snažili jsme se hrát na brejky a využívat standardní situace. Tento záměr nám vycházel.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - D. Cileček [-] (61. M. Cileček [-] ) , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , J. Marek [-] (65. T. Kodenko [-] ) , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (61. M. Jaworek [-] ) , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] (65. R. Čopák [-] ) , T. Kaduch [-] , A. Kučera [-] (33. R. Pištěk [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] , L. Dvořák [-] , M. Minich [-] (77. L. Mohyla [-] ) - T. Furčak [-] , M. Daříček [-] , T. Hudský [-] (46. M. Sklenařík [-] ) , A. Ondra [-] (87. D. Hargaš [-] ) - M. Cudrák [-] (71. L. Pella [-] ) -

ŽK: 37. T. Kaduch .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - ŠVEC Marek, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Datyně po postupu bude v euforii a doma vyhraje.