Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná řádila ve Staré Bělé


Branky


30. A. Taraba (vl.) , 82. D. Kožík (p.) , 86. D. Kožík - 7. M. Šimák , 22. V. Řehák , 24. M. Váňa , 35. M. Váňa , 47. D. Chýlek , 52. A. Fojtík , 64. M. Váňa , 84. D. Chýlek
5

Čeladná i vzhledem k loňskému tabulkovému postavení přijížděla do Bělé v roli favorita. Tým vedený bývalým ligovým hráčem Petrem Samcem, vstoupil do sezony drtivým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v podání Čeladné a poločasové skóre 1:4

Čeladenští začínají v úmorném vedru tlakem a první slibnou šanci si připisuje po spolupráci bratří Váňů,mladší Martin,když jeho pokus končí v náručí gólmana.Čeladná zahrává rohový kop v 6.min,Váňa centruje na Fojtíka,který posílá na hlavu Šimáka a ten do protipohybu poprvé mění skóre 0-1.Silnou zbraní Čeladenských budou standardky,o čemž přesvědčil opět Martin Váňa,který opět v 21.min.zahrává rohový kop a přesným centrem na zadní tyč nachází Řeháka,který upravuje na 0-2.Další radost v podobě gólu v podání Martina Váni se připisuje v 23.min,když zužitkuje přihrávku ze středu hřiště,obchází obranu a technickou střelou zvyšuje na 0:3.Čeladná polevuje v koncentraci a špatným odkopem si dávají vlastní branku Tarabou 1:3.Pěknou akci v 33.min,ukazuje Bystroň,když posílá křižný míč na Martina Váňu,který z postraní lajny překonává gólmana 1:4.

 

Další údery Čeladné na sebe nenechaly dlouho čekat

Do druhého poločasu nastupují Čeladenští aktivně,čímž je jím odměnou branka po spolupráci Taraba-Šimák-Chýlek 1-5!Další nacvičený signál ukazuje Čeladná v 51.min,když křižný míč Lubora Knappa nachází Bystroně,který posouvá na lajnu na Kubláka,centr před pokutové území,kde je již připraven kapitán Čeladenských Adam Fojtík,který krásnou střelou zvyšuje na 1-6.Další spolupráci ukazují v 63.min když mezi sebou Knapp,Taraba a Váňa Martin zvyšuje střelou z otočky na 1:7.Hosté se dostávají k šanci v 80.min,když Čeladenský brankář fauleje v pokutovém území hráče a rozhodčí píská penaltu,kterou Stará Bělá proměňuje 2:7.Další změnu skóre upravuje nadějný Dominik Chýlek,když po sprintu postranní čáry  a následném centru Martina Váni doráží do branky.Konečný výsledek stanovuje Kožík v 85.min,když trestá ztrátu míče Čeladenských v pokutovém území.Čeladná si po výborném výkonu přiváží ze hřiště soupeře všechny body!

zdroj report: http://www.skceladna.cz/news/detail/519


Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Libor Pilch: Do zápasu jsme nastoupili s odhodláním a hodně jsme si věřili, že soupeře potrápíme. Před zápasem bylo velké horko a doufali jsme, že se to do zápasu zlepší a snad se trochu ochladí. Při začátku zápasu bylo pořád stejné horko a soupeř byl víc odhodlaný k vítězství. Během pár minut jsme prohrávali 3:0, po té si soupeř dal vlastní gól a my jsme ucítili šanci. Ke konci poločasu jsme dostali gól na 4:1 a soupeř opět tlačil. Druhý poločas byl ve stejném duchu a konečné skóre nakonec bylo 8:3.




Sestavy


FK Stará Bělá
J. Přileský [-] - M. Wendtner [-] , M. Rusinko [-] , L. Pilch [-] (80. J. Kačer [-] ) , O. Pytlík [-] - M. Petrík [-] , D. Kožík [-] , T. Ivánek [-] , L. Kováčik [-] (60. J. Gerlich [-] ) - R. Brachtl [-] , J. Dziža [-] (69. J. Hradil [-] ) -

SK Beskyd Čeladná
R. Silber [-] - M. Dušík [-] , L. Knapp [-] , R. Kublák [-] , M. Šimák [-] , A. Fojtík [-] , R. Bystrý [-] , M. Váňa [-] , M. Váňa [-] (17. D. Chýlek [-] ) , A. Taraba [-] , V. Řehák [-]

ŽK: 49. L. Kováčik , 60. L. Pilch , 79. M. Wendtner - 28. M. Váňa .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ŠAFRÁN Martin, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady není jiná volba ! Jasná jednička.
Na skvěle připraveném hřišti St.Bělá začne sezonu vítězstvím