1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chval vystřelil svému týmu tři body!


Branky


0

Duel jednadvacátého kola otevřel zápas třináctého celku s desátým. Již včera předvídal náš expert v tipech na výsledky, že Chodová Planá doma neprohraje a to se i díky brzké brance Chvala potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Výčet branek v dnešním utkání rychle začal i skončil. Hosté si totiž v sedmé minutě dobře nepohlídali následný závar před svoji brankou a nechali tak skórovat Pavla Chvala. Ve zbytku poločasu bylo Nýrsko lepší, vypracovalo si i dobré příležitosti, vyrovnat se ale hostům nepodařilo.

 

Kde skončil první poločas, začal i ten druhý. Okula působila na hřišti aktivněji, ale branka domácích byla dnes začarována. V největší šanci selhal i kanonýr György, který se po pěkné kombinační akci řítil sám ze strany na Moravce, ale o dobré tři metry přestřelil. Chodová Planá se tak mohla po závěrečném hvizdu radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Saša Suk: „Viděli jsme bojovné utkání, ve kterém jsme měli více štěstí. Hosté neproměnili žádnou ze svých šancí. My vždy předvádíme pěkný fotbal pro oko diváka a nebodujeme, dnes bych řekl, že to bylo naopak.“

FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda: „My jsme rychle inkasovali, ale pak jsme byli opticky lepší. Bohužel jsme spálili snad tři gólové šance, jsem tak velice zklamaný z naší efektivity.“



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] (75. V. Benedikt [-] ) , I. Ryška [-] , Z. Kutička [-] , J. Plecitý [-] - V. Kafka [-] , R. Ovčačík [-] , D. Hanko [-] , Z. Rolko [-] - L. Radil [-] (45. P. Ščasnár [-] ) , P. Chval [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Bastl [-] (87. K. Kalivoda st. [-] ) , J. Lužný [-] , A. Presl [-] , F. Kolář [-] - K. Kalivoda ml. [-] , T. Kohout [-] , D. Šnour [-] (75. R. Šteiner [-] ) , P. Výtisk [-] - T. Rubáš [-] , I. György [-] (80. M. Trefanec [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.