0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby nakonec potvrdily roli favorita


Branky


0

Dvacáté kolo svedlo dohromady týmy z opačného pólu tabulky. Zápas, ve kterém dlouho nepadl gól, nakonec hosté uzmuli ve svůj prospěch v poslední čtvrthodince.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byli hosté z Lub aktivnějším týmem, lépe se pohybovali i kombinovali - přišly i brankové příležitosti Čipery a Koželuha, které ovšem brankou neskončily. V závěru poločasu ale hostující hráči polevili, a byli to domácí, kteří získali převahu. Jasnou gólovku Peterky však bravurně zlikvidoval brankář Kalaš. 

 

Druhý poločas přinesl vyrovnaný souboj, Žihle hrozila především z dobře zahrávaných standartních situací, Luby naopak spoléhaly na rychlé protiútoky, z nichž měl největší šanci Kvítek. Rozhodnutí padlo v poslední čtvrthodině, kdy hru hostů oživili střídající Voráč a Švátora. V 78. minutě vysunul po levém křídle Cole Voráče, jehož přesný střílený centr uklidil do branky Žihle Aleš Čížek. O několik minut se celá akce jako přes kopírák opakovala, ale Čížek tentokrát ve skluzu branku těsně minul. Definitivní podobu výsledku pak dala 85. minuta, kdy Jerome Cole přehlavičkoval na hranici šestnáctky vyběhnuvšího domácího brankáře a Jan Voráč poté střílel do prázdné branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Milan Böhm: „Podle mého názoru je za námi vyrovnané utkání, v kterém rozhodla jediná věc a tou je proměňování šancí. My jsme si totiž také vypracovali řadu tutovek, ale na rozdíl od soupeře je nedokázali přetavit v gól.“

TJ Start Luby
Radek Pikhart: „Po nepovedeném domácím utkání s plzeňskou Doubravkou jsme odcestovali k dalšímu mistrovskému utkání až do daleké Žihle, kde se hraje na hřišti s velice kvalitní umělou trávou. Utkání bylo velmi vyrovnané a jsme rádi, že jsme nakonec v závěru dokázali rozhodnout.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Růžička [-] , T. Rambousek [-] , L. Rázek [-] , J. Bulín [-] - V. Churavý [-] (80. D. Kunt [-] ) , T. Krofta [-] , R. Otcovský [-] , T. Linhart [-] (46. J. Najmon [-] ) , O. Čapek [-] - S. Peterka [-] (70. M. Tureček [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , V. Turner [-] , M. Pivoňka [-] - V. Koželuh [-] , A. Čížek [-] (87. K. Křížek [-] ) , P. Sysel [-] , J. Cole [-] , P. Kvítek [-] (63. J. Voráč [-] ) - P. Čipera [-] (75. K. Švátora [-] )

Místo: UMT. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.