Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel z vrcholu tabulky zvládly lépe Žíchovice


Branky


0

Oba celky se pohybují v horní polovině tabulky a tento vzájemný duel byl tím, o kterém se dá říct: „O šest bodů.“ Lépe do něj vstoupili hosté, ovšem branka v první minutě byla zároveň také poslední, od té doby se již prosazovali pouze hráči domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve stylu - co minuta, to gól. Nejprve po pár vteřinách hry otevřel skóre po centru do vápna hostující Fořt, ale již za minutu bylo srovnáno, když se dorážkou na malém vápně zapsal na listinu Pavel Bálek. Stejný hráč otočil za dalších deset minut utkání, ovšem hned poté se zranil a musel střídat. Diváci, kteří dnes na stadion dorazili, rozhodně nemuseli litovat. Za dalších pět minut totiž viděli dalšího dvougólového střelce, když se v obou případech po individuálních akcích prosadil Butnaru. Ten připravil pro pěkné kombinační akci i pátý gól, na konci akce stál Harant.     

O poločase Stod zvolil zajímavou taktiku a prohodil útočné a obranné šiky. Přestože již ve druhých pětačtyřiceti minutách hry branka nepadla, byli to právě hosté, kteří měli tři vyložené šance, kdy šli prakticky sami na gólmana a jednou trefili tyč. Skórem však již ani jeden ze soků pohnout nedokázal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Radim Šiška: „Nás probudil hned na úvod inkasovaný gól, pak jsme již hráli tak, jak jsme měli. Druhý poločas jsme ale již pod dojmem rozhodnutého stavu opět vypustili a měli jsme i štěstí, protože soupeř šel několikrát na bránu.“

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: „Začali jsme dobře, ovšem domácí pak proměnili každou svojí větší šanci a rázem jsme odcházeli do kabin s velkou ztrátou.Ve druhém poločase jsme byli lepší, měli velké šance, nastřelili i tyč, ale bohužel už jsme to tam nedotlačili a zápas nezdramatizovali.“



Sestavy


TJ Žichovice
J. Rojík [-] - R. Beneš [-] (75. A. Štěpán [-] ) , J. Šimáček [-] , M. Šinál [-] , J. Frýzek [-] - J. Bálek [-] , O. Musil [-] , R. Šiška [-] , I. Butnaru [-] , T. Harant [-] - P. Bálek [-] (15. M. Špírek [-] )

TJ Slavoj Stod
L. Janča [-] (48. A. Fabián [-] ) - J. Hrdlička [-] , M. Pešek [-] , J. Múčka [-] , F. Höfler [-] - R. Lukášek [-] (65. D. Lihm [-] ) , O. Hrdina [-] , K. Výrut [-] (46. P. Baba-Musah [-] ) , P. Bárta [-] - M. Fořt [-] , T. Tlustý [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.