Rezerva Měřína rozhodla ve druhé půli


Branky


47. D. Robotka (p.) , 58. P. Král , 66. D. Robotka
27

Domácí David Robotka rozhodl ve druhé půli o výhře Měřína s Polničkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Až 3. zápas odehráli Měřínští před domácím publikem, avšak prvním poločasem určitě dojem neudělali. Fotbal se hrál převážně na středu hřiště, ač mírnou převahu měl Měřín. Polnička nicméně dobře napadala a kombinaci domácích často rozbíjela už v zárodku. Dobrá hra domácí obrany nedovolovala hostím z Polničky zakončovat, proto se hosté dostali pouze k jedinému zakončení za celý poločas. Po rychlé kombinaci z pravé strany vypustili hosté tvrdou střelu z úrovně penalty pouze do boční sítě branky. Měřín hrozil hlavně z rychlého přechodu středu hřiště, hostující gólman Klíma ale dobrými a hlavně včasnými výběhy znemožnil přesné zakončení nejprve Robotkovi, Sýkorovi a Jůdovi. Poslední jmenovaný si po jednom ze soubojů poranil stehno a musel vynuceně střídat už v 38. minutě. Toto střídání si vyžádalo 3 změny v sestavě domácích, což mělo nakonec kladný vliv na hru Měřína.

Domácí třikrát skórovali ve druhé půli

Druhý poločas už se nesl v nadvládě Měřína, který navázal na zlepšenou hru z konce prvního poločasu. Rychlým přechodem se domácí hned po rozehrávce dostali do vápna a Pololáník byl při kličce po 50 vteřinách faulován. K pokutovému kopu se klasicky postavil Robotka a tvrdou střelou po zemi a k levé tyči otevřel skóre, nutno poznamenat, že si Klíma na míč sáhl a dobrým skokem znervózněl nejednoho diváka. Měřín v tlaku nepolevoval a po jednom zákroku zahrával v 58. minutě přímý volný kop před domácí střídačkou. K míči se postavil Marek a stříleným centrem našel ve vápně nabíhajícího stopera P. Krále, který hlavou z úrovně penalty poslal míč přesně ke vzdálené tyči a nedal tak Klímovi v brance šanci. O dalších 8 minut později dal Polničce poslední hřeb do rakve znovu Robotka. Ten se dostal pěknou přihrávkou mezi obránci do vápna bráněný pouze stoperem. Pěknou zasekávačkou se uvolnil a mohl pohodlně zakončit k tyči, avšak touto jednoduchou možností pohrdl. Počkal si, až se brankář i obránce zvednou a znovu zasekl a vystřelil, nicméně Klíma jeho střelu zblokoval a stoper při snaze vykopnout míč letící do branky doslova „narval" míč do pravé šibenice. Následovala série střídání, ani ta obrázek hry nezměnila, hosté vystřelili podruhé na Syslovu branku v 87. minutě, hned z rychlé rozehry se z dobrých 38 metrů opřel do míče Marek a nastřelil břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: První poločas nám nevyšel, na středu hřiště jsme si spíše překáželi, místo abychom dominovali. Z těch pár ložených šancí jsme nevytěžili nic. Mírná rotace na postech nám ukázala, jak se pravděpodobně bude vyvíjet základní sestava. Klasicky dostává pochvalu obrana, udrželi jsme druhé čisté konto ve 3 zápasech. Už po čtvrthodině mohli být vyloučeny oba hráči s číslem 6, naštěstí se zápas obešel bez červené karty. Vtipnou tečkou, z mého pohledu zvláštního zápasu, byl Robotkův 3. gól, kdy stačilo, aby přijeli alegorické vozy a klauni. Sám Robotka je po 3. odehraném kole se 4 vstřelenými góly nejlepším střelcem soutěže.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Prvně bych chtěl pogratulovat domácím k výhře.Do Měřína jsme přijeli v okleštěné sestavě každý zápas hraje teď někdo jiný.Myslím si,že jsme se v první půli celkem drželi a odolávali nebezpečným útokům domácích hráčů,kteří spálili tři vyložené šance chtěli jsme hrát hlavně od zádu a zkusit nějaké brejky. Potýkáme se s obrovskou impotencí proměnování šancí v některých případech,kdy můžeme jít samy na gólmana ještě něco vymýšlíme navíc a naopak když máme nahrát chlapovi před prázdnou bránu tak to vezmeme na sebe.Mrzí mě výkon hlavního sudího,který měl jednoznačně vylejt hráče domácích Jonáše,který po faulu od našeho hráče zapůsobil úderem pěstí do zad což se nedělá a pro mě jasná červená na konec dostali oba žlutou a po zbytek zápasu po sobě šli jak koně.Poločas jsme dokazali hrát 0:0 a v kabině jsem kluky nabadal ať hrají stejně i v druhém ale hned na začátku kdy běžela 47.minuta kapitán Štíbal sáhl po záchranné brzdě a byla po právem nařízena penalta,kterou domácí se štěstím proměnili,protože gólman Klíma jeho směr vystihl a dokonce si na balon sáhnul. V tu chvíli přišel zlom a vypadnuli jsme úplně ze hry a za pár minut už to bylo 2:0,když si druhý obránce Podloucký při snaze vyštourat balon z čaáy srazil do sítě vinící dvou prvních branek to mají za pulitřík. Od té doby začal každý hrát na sebe zase...jak je u nás známo a bylo po všem zkrátka domácí přidali ještě jednu branku a s výsledkem se nedalo už nic dělat. Doufám že si všichni sáhnou do svědomí a příští zápas kdy hrajeme při pouťové neděli na našem krásnem hřišti proti týmu ze Strážku se nám podaří konečně vyhrát za tři body a udělat našim fanouškům radost,kterých čekám kolem 250.Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - GREGAR Daniel, POHANKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 16:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Radim Synek
Tip experta: remíza

Toto utkání se mi dost špatně tipuje ale doufám,že náš zlepšený a bojovný výkon z minulého kola si dovezeme do Měřína A získáme tam konečně nějaké body.Měřín je sice velmi kvalitní mužstvo ale hrát se dá s každým.Chci mít taky konečně jeden víkend veselejší.(smích)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích