Hamry ve druhém poločase otočily výsledek


Branky


61. J. Kolarik , 67. J. Sláma - 54. P. Mach
27

Velká Losenice v průběhu druhé půle vedla v Hamrech, ale domácí dvěma góly otočili zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Ve 4.kole se spolu utkaly dva týmy se stejným počtem bodů a stejným skóre, očekávalo se tedy v tomto derby vyrovnané utkání a boj o každý metr na hřišti.

 

V první půlce byli mírně lepší hosté, předváděli lepší pohyb a tím i kombinační hru, hra domácích byla neuspořádaná a museli čelit několika šancím hostů. Štěstí pro domácí kladiváře bylo, že při několika pěkných akcích chyběl hostům větší klid při finální nahrávce a zbytek šancí skončil u brankáře L. Bence.

 

Ale i kladiváři se dostávali do několika šancí, jednou z nich byla šance L. Sýse, která k údivu všech neskončila v síti. Akci založil J. Zábranský po levé straně, prošel přes hostujícího obránce a stříleným centrem do vápna nabídnul příležitost pro L. Sýse. Ten nikým nebráněný branku bohužel přestřelil.

 

Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo a proto se odcházelo do kabin za stavu 0:0. Lepším týmem tohoto poločasu však byli hosté.

Hamry otočily výsledek

V druhé půlce se hra domácích zlepšila. Důvodem byla domluva v kabině. Domácí kladiváři zlepšili pohyb na hřišti, kterému pomohl i střídající M. Srnský.

 

I přesto se hostům podařilo v 54.min vstřelit branku po rozehrané standardní situaci, kdy kladiváři svým nedůrazem neodkopli míč a ten se dostal k P. Machovi, který ze své pozice nezaváhal. – 0:1

 

Na druhé straně se dostal do několika šancí J. Zábranský, jeho radost mu však překazil skvělým zákrokem hostující brankář.

 

Domácí se dočkali v 61.min, kdy z levé strany poslal do vápna přesný centr Š. Vrša a nabíhající J. Kolarik srovnal stav na 1:1.

 

Vyrovnávající gól vnuknul novou sílu a kladiváři se začali tlačit více do branky hostů, odměnou jim byl v 67. min gól na 2:1, kdy J. Sláma centroval do vápna tak šikovně, že míč zapadl k překvapení hostujícího brankaře do sítě.

 

Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, s ubíhajícím časem se hosté vrhli více do útočení a snažili se vyrovnat, z toho několikrát těžil střídající J. Culek, který se dostal do několika šancí, jeho zakončení však nemělo potřebnou razanci a brankáře hostů neohrozilo.

 

V závěru si už kladiváři výhru pohlídali.

 

Zápasu by spíše slušela remíza, ale domácí proti silnému a kvalitnímu soupeři i za stavu 0:1 nepřestali hrát a po šťastné trefě z 67.min zůstaly body na půdě kladivářů.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Čekal nás velmi kvalitní soupeř, tomu odpovídalo i postavení v tabulce byť jen po dvou kolech. Velké Losenici se zatím daří a mají proti nám velmi mladý a nadějný tým, proto si i přes šťastnou branku vážím našeho vítězství. Tím bych chtěl klukům poděkovat za předvedený výkon hlavně v druhé půlce. První půlka se nám moc nepovedla, naštěstí se neinkasovalo. V druhé půlce se naše hra zlepšila, hlavně po obdrženém gólu to kluci nezabalili. Více jsme se tlačili do branky, z toho pak vyplynul druhý gól, na konci sezóny se už pak nebude nikdo ptát jak padnul, budou se počítat body, bez zlepšené hry by nebyl tlak a šance, bez šancí by nebyl gól. I štěstí patří k fotbalu. Pro hosty možná trochu kruté, jejich hra byla kvalitní.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: V zápase se projevilo, že domácí mají mnohem více zkušenější tým než my. Přesto si myslím, že se nemusíme za svůj výkon stydět. Škoda, že jsme si nepřivezli domů, alespoň jeden bod za remízu. Kluci by si jí zasloužili.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šula Petr - ING. PETRÍKOVIČ Ján, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 12:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Radim Synek
Tip experta: výhra domácích

Máme tu další derby první se odehrálo minulé kolo právě v Polničce kde Hamry vyhráli 3:2 penaltou v závěru. Čekám opět velmi pohledný fotbal plný pěkných akcí a taky emocí a tvrdých soubojů je to derby!!!!Losenice je pro mě zatím velkým překvapením která začala sezonu velmi dobře kdy vyloupila Rožnou kde se moc nevyhrává a v neděli v domácím prostředí porazila Vír a tak neztratila ještě ani bod. Domácí Hamry jsou taktéž 100% určitě to bude vyrovnaný duel a derby nemá nikdy favorita o tom se domácí pro tento zápas přesvědčili minulé kolo u nás.Díky zkušenějším hráčům a možná i některým vypůjčeným z áčka Hamry těsně vyhrajou kdy rozhodne Zábranský.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích