1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek rozhodl ve druhé půli


Branky


23

Bohdalov B prohrál i druhý domácí zápas nové sezóny, tentokrát podlehl Strážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skórovali v první minutě

Zápas začal stejně jako ten jarní, gólem Strážku v první minutě. Novotný ztratil na středovém kruhu, Melichar dostal přihrávku za obranu a nikým neatakován v poklidu zakončil. Hosté byli v prvním poločase jasně lepší, domácí jim nechávali příliš prostoru a mohli za to být několikrát potrestáni. Střely hostů ale končily jednou na tyči, jednou zachraňoval Hanych na čáře, pokutový kop orazítkoval také pouze tyč a další střely letěly mimo branku. Domácí se dostali do jediné šance, ale tu Švoma po přihrávce Fabíka proměnil.

Strážek rozhodl v závěru

Druhý poločas začali domácí lépe, Fabík ale při samostatném nájezdu trefil jen gólmana a dalekonosný přímý kop Lána vytěsnil brankář na roh. A tak se začali prosazovat znovu hosté. Většinu svých akcí zakončili, dvakrát do břevna, párkrát zasahoval brankář a další střely končily těsně mimo. Rozhodnutí přišlo 5 minut před koncem. Při střele ze dvaceti metrů brankář na vyprahlém trávníku podklouzl, míč vyrazil na hranici velkého vápna a dobíhající Svoboda trefil hostům 3 body. Pro domácí možná trochu kruté, ale naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Zápas jsme začali opět špatně, celý poločas jsme bránili příliš daleko od soupeře a ten se dostával lehce do šancí. Druhý poločas přišlo zlepšení, ale poté nám docházel dech a technicky a rychlostně výborně vybavený soupeř měl spoustu šancí. Rozhodla moje chyba v závěru. Máme v týmu několik mladých dorostenců, herně to není špatné, ale takticky je dost co zlepšovat, ale to i od těch zkušených. Příště už musíme bodovat.

TJ Strážek
Josef Cimbálník:



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , L. Hanych [-] (67. L. Doležal [-] ) , B. Křesťan [-] (77. P. Fabík [-] ) , F. Lán [-] - J. Wasserbauer [-] (85. M. Švoma [-] ) , M. Krčál [-] , V. Švoma [-] , L. Novotný [-] - P. Fabík [-] , J. Švoma [-] (64. A. Panák [-] ) -

TJ Strážek
M. Christian [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , J. Melichar [-] , Z. Jaroš [-] (78. O. Kubát [-] ) , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] (46. J. Valík [-] )

ŽK: 36. B. Křesťan , 90. F. Lán - 57. F. Šmerda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Popravdě zatím střílím výsledky jen od boku, protože jsou pro mě týmy ve trojce úplnou neznámou. Věřím, že si Strážek odveze z Bohdalova alespoň bod. Tipuji 2:2.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích