Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír si v prvním kole s chutí zastřílel


26

Vír se v prvním kole s Polničkou vůbec nemazlil a nasázel jí osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír nasázel v první půli šest gólů

Stejně jako před rokem i letos začínal Vír podzimní sezonu na domácím hřišti s Polničkou. Hosté určitě nezapomněli jak je domácí loni přivítali ve třetí třídě debaklem 10:2, jenže ani letos se jim utkání nepovedlo podle jejich představ. Hned zkraje utkání se totiž dvakrát prosadili domácí po gólových příspěvcích L. Piskače a Lahodného. Hosté poté přežili velký závar po rohovém kopu a začali se sami osmělovat v útoku. Jejich naděje na zdramatizování zápasu, jim ale vzal Šenkýř, který z trestného kopu dokázal navýšit skóre. A když po dalším rohovém kopu dokázal Lahodný vyskočit nejvýše a neomylně poslat míč do sítě, byli už hosté zralí na ručník. To také potvrdily zmatky v jejich obraně, díky kterým si ještě do konce poločasu Šenkýř s L. Piskačem připsali každý po jednom gólu. Skóre po poločase tak bylo jednoznačné 6:0.

 

Utkání se již jen dohrávalo

 

Začátek druhého poločasu byl téměř jako přes kopírák. Diváci se ani pořádně neusadili a k vidění byly zase dva góly domácích. Nejdříve zpod shrumáže těl vydoloval míč L. Piskač a završil svůj hattrick, následně hned další útok přidal V. Sedler krásnou střelou z první. Poté přišla další střídání na straně domácích kdy dostali šanci hráči z lavičky. To způsobilo určitou nesehranost, která v kombinaci s panujícím vedrem a snahou domácích každou akci ještě vyšperkovat, vedla k tomu že se hra spíše dohrávala. Do hry se tak dostávali čím dál tím častěji hosté, jejich snaha vstřelit alespoň čestný gól, ale končila na brankáři Preislerovi, případně na domácí obraně. V samotném závěru se přece jenom podařilo hostujícímu Mittermayerovi Preislera prostřelit. Zápas, který v mnohém připomínal ten samý o rok dříve, skončil opět jasnou výhrou domácích 8:1. 

 

Autor: Jakub Bělehrad



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas s Polničkou jsme zvládli na výbornou .První poločas jsme hosty přehráli ve všech směrech.Kluci hráli pěkný fotbal s krásnými akcemi a zakončení nemělo chybu a mohl být o poločase ještě větší rozdíl, kdyby jsme proměnili všechny šance.Ve druhém poločase jsem dal možnost i ostatním ze střídačky .Po osmé brance klukům docházel dech.Bylo dost velké teplo a zápas už se dohrál v klidném tempu.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Za prvé bych chtěl pogratulovat domácím k výhře kterou si naprosto zasloužili. Zápas se mi hodnotí hrozně těžko, hrálo se ve velkém vedru a domácí si s přehledem zastříleli. První půlka byla z našeho pohledu příšerná, jako by jsme byli ještě hlavami někde na dovolených. Totálně bez nasazení, ač jsme si k tomu něco před zápasem řekli, každej si hrál svoji hru. Musím uznat že soupeř nás prakticky k ničemu nepustili. Po půlce byl výsledek 6:0 a s tím už se nedá nic moc dělat, trošku jsem to proházel a řekl klukům ať hrajeme v druhém poločase, tak aby jsme nedostali 10 jako minulou sezonu. První zápas tady naštěstí se to nestalo a musím kluky pochválit, že to nezabalili a hráli až do konce a dali alespoň ten jeden gól. Premiéru jako trenér jsem si představoval jinak, ale nedá se nic dělat klukům věřím a když budeme dal pracovat ono to půjde. Tým a partu máme skvělou, teď to musíme hodit za hlavu a připravit se na neděli, kdy hrajeme doma derby s týmem Hamrů. Nic jiného než tři body neberu. Fotbalu Zdar a vesnickému zvlašť!!



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - L. Viktorin [-] , V. Skoumal [-] (62. R. Jílek [-] ) , V. Oliva [-] , J. Rejda [-] - O. Rychlý [-] (46. V. Sedler [-] ) , V. Oliva [-] (46. J. Coural [-] ) , D. Lahodný [-] , T. Piskač [-] - D. Šenkýř [-] (81. M. Krejčí [-] ) , L. Piskač [-] (51. V. Nynyk [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - Z. Lojek [-] (78. J. Ondráček [-] ) , I. Mittermayer [-] , J. Víška [-] , J. Štíbal [-] , K. Podloucký [-] (46. M. Podloucký [-] ) , R. Klement [-] (68. J. Kohout [-] ) , V. Moravec [-] (46. M. Jirásek [-] ) , T. Litochleb [-] , J. Zachara [-] , F. Kotík [-]

ŽK: 80. D. Šenkýř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOTOLA Bohuslav - BĚLEHRAD Jakub (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra domácích

Polnička se zachránila v minulé sezóně na poslední chvíli. Vír v domácím prostředí je těžko k poražení. Tipuji 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích