Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy porazily nováčka soutěže


Branky


42

Rozsochy si i po vyloučení hráče dokráčely v Jimramově pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vedly o branku

Za ideálního fotbalového počasí před pěknou návštěvou diváků se utkala mužstva, která jsou druhá v tabulce, hosté druzí, domácí také druzí, ale od konce. Hosté od první minuty do utkání vlétli, výborně domácí presovali a měli značnou převahu. V 5.minutě domácí chybovali při rozehrávce před vlastní šestnáctkou a Urbánek utaženou přízemní střelou k pravé tyči nemilosrdně trestal 0 : 1.  I v dalším průběhu l.poločasu byli hosté fotbalovější a hlavně mají určitý systém hry, ale mimo standartní situace si šance prakticky nevytvořili. Od 30.minuty v agresivitě hosté trochu ubrali a hra se vyrovnala, ale domácím přes určité náznaky šancí chybělo zakončení.

Bureš viděl červenou kartu, přesto hosté třikrát udeřili

Úvod 2.poločasu patřil opět hostům, ale jejich tlak zbrzdila 53.minuta, kdy obraně hostí unikal Černý a stoper Bureš ho fauloval a rozhodčí Budín neváhal ani chvilku - ČK. Domácí částečně otevřeli hru, ale nepřesnost v koncovce a akce nezakončené střelou dávaly šance hostím, když po dlouhých nákopech a hrubých chybách domácích obránců Kučera v 6l. a 74.minutě upravil na 0:3. Pak už se utkání jen dohrávalo a v 85.minutě uzavřel skóre po samostatné akci střídající Střešňák. V  tomto utkání se potvrdilo, že fotbal je ochybách a ty hosté stoprocentně využili a tak početní fanoušci hostí odjížděli domů spokojeně. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra v přátelské atmosféře, k čemuž také přispěl výborný výkon trojice rozhodčích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Přes veškerou snahu kluky nabudit vstupujeme do zápasů nekoncentrovaně a pak se nemůžeme divit, že v pátý minutě tečeme a pořádně začneme hrát od 25. minuty. Zápas ovlivnila červená karta pro hosty, pro nás paradoxně negativně. Rozsochy to hecnulo, díky jasně lepší fyzičce nebyl rozdíl jednoho hráče vůbec znát a hosté si v klidu dokráčeli pro zasloužené tři body. Je jasné, že zápas rozhodly hrubé individuální chyby v obraně, třeba třetí gól jde jednoznačně za mnou, ale spoluhráči zepředu si musí uvědomit, že bez střely na bránu, gól prostě vstřelit nejde. Při naší pseudo rozcvičce by v bráně Tošu přizabili, ale v zápase skutek utek. Co je pro mně však nejhorší, je skutečnost, že s některými spoluhráči si přestávám rozumět v tom jak bychom měli fungovat a takhle já fotbal dělat nechci. Být hrajícím trenérem fakt není prdel a myslím, že nastal čas to začít řešit. Rozhodně nic nebalím a na hřišti odvedu pro Jimramov vždy 100%, ale ze sezení na dvou židlích už mám příliš otlačenou řiť. FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: " Do zápasu jsme vstoupili aktivně a dostávali domácí pod tlak, který jsme dokázali proměnit ve vedoucí branku. Další jsme bohužel nepřidali. Domácí hru vyrovnali a hrozili zejména ze standartních situací a křídelními hráči. Ve druhé půli po vyloučení Petra Bureše jsme se semkli a výborným výkonem domácí zaslouženě přehráli. "



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (76. L. Zavadil [-] ) , R. Prüger [-] (62. J. Sedlák [-] ) - J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , M. Zobač [-] (28. M. Zavadil [-] ) , V. Dostál [-] - P. Sedlák [-] (67. P. Nykodým [-] ) , O. Černý [-] (83. P. Sedlák [-] )

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Kučera [-] (76. M. Střešnák [-] ) , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] (83. O. Oláh [-] ) , O. Urbánek [-] , L. Andrejs [-] , V. Ambrož [-] (74. J. Špaček [-] ) , J. Smolka [-] (69. S. Padrtka [-] ) , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 81. V. Dostál . ČK: 53. P. Bureš .
Hráči zápasu: P. Juračka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BUDÍN Jan - PTÁČEK Martin, DÍTĚ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Patrik Juračka
Tip experta: výhra hostů

Výhra Rozsoch. Rozsochy jsou ve výborné formě, ale uvidíme jak nám bude sedět malé hřiště v Jimramově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů