1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vydřely body v Jimramově


Branky


46

Jimramov se sice ujal proti favorizovaným Hamrům vedení, ale nakonec odešel poražen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov ztratil vedení

Za ideálního fotbalového počasí přivítal domácí nováček vedoucí celek soutěže Hamry. Hosté hned od počátku utkání ukazovali, že nejsou na čele tabulky náhodou. Organizovaná defenzíva, hráči ve středu pole dobře kombinují a v útoku dva výborní plejeři Filippi a Havlík. Domácí se snažili přednosti hostí eleminovat a z počátku utkání se jim to hlavně bojovností dařilo. Hosté v první půlhodině své útočné akce nedokázali úspěšně zakončit. A  tal šli do vedení překvapivě domácí, když ve 32.minutě Černý uvolnil Štěrbu a ten využil špatného postavení hostujícího brankáře a vymetl levou šibenici. Hosté odpověděli hned v následující minutě, když Dvořák z 18 metrů k levé tyči prostřelil Hlaváče. Po této brance hosté zvýšili obrátky a domácí obrana byla chvílemi jak na kolotoči. Ve 4l.minutě ztratil domácí Černý na soupeřově polovině zbytečně míč, následoval kontr hostů, Havlík zatáhl míč po pravé straně odcentroval na hranici malého čtverce a Filippi pohodlně uklidil míč do branky.

Hamry udržely vedení

 Druhý poločas probíhal za stálé převahy hostí a v 58.minutě si Havlík naběhl na centr z volného přímého kopu a nádhernou hlavičkou upravil na 1 : 3. Hosté hru i nadále kontrolovali a domácí na víc neměli. V 77.minutě byl vyloučen hostující Filippi za kritiku rozhodčího. Hosté jsou jasně nejlepší mužstvo přeboru a je škoda, že si své renomé zbytečně kazí, většině hráčů chybí respekt k soupeři, komentují prakticky každé písknutí rozhodčího a smutné je i to, že podobně neli hůře se chová trenér na lavičce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Hamry jsou jinej level než my a fotbalová kvalita byla jasně na jejich straně. Dnes jsme mohli jen překvapit a i když snaha a nasazení tomu nechyběly, na bod(y) to nebylo. Půlhodinu jsme drželi krok, vstřelili gól, ale hosté rychle zareagovali, dostali se do vedení a ve druhé půli nás už k ničemu nepustili. Jako fotbalový veterán si neodpustím jednu otcovsky míněnou radu soupeři)smích) V mládí jsem býval taky rapl a pár let mně trvalo než jsem přišel na to, že fotbalista je od toho aby hrál a ne aby poučoval rozhodčího jak má pískat. Vést 3:1, mít zápas plně pod kontrolou a dostat tři žluté a jednu redku za kecy, tak to už musíš bejt hlava otevřená(smích)Snad na to přijdou i kladiva...no nic jedeme dál a přes týden připravíme plán jak rozbít uran(smích)FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: V první půli jsme měli optickou převahu, ale větší šance jsme si nevypracovali. Naštěstí se nám podařilo rychle odpovědět na gól domácích a ještě do přestávky skóre otočit. V druhé půli jsme měli naopak spoustu šancí, ale dali jsme pouze jeden gól. I tak jsme domácí k ničemu moc nepustili a zaslouženě vyhráli. K rozhodčímu se raději vyjadřovat nebudu...



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (62. V. Peňáz [-] ) , L. Zavadil [-] (45. M. Totušek [-] ) - L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , M. Zavadil [-] - O. Černý [-] (75. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , J. Dvořák [-] (86. P. Hron [-] ) , L. Filippi [-] , K. Tesař [-] , J. Miklík [-] , I. Sojma [-] (87. Š. Vrša [-] ) , V. Franěk [-]

ŽK: 39. L. Bednář - 49. J. Zeman , 53. L. Filippi , 64. J. Miklík , 64. V. Franěk , 68. P. Novotný . ČK: 77. L. Filippi .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PAJKR Jaroslav (N), MARTAUS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2018 21:40
uran uz dosel
17. 9. 2018 07:18
škoda:-)))

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: remíza

Tady volím překvapení kola. Hamry určitě budou hrát velice dobře, zatím jim to klape, ale domácí nebudou chtít dát kůži lacino. Navíc „Bojda“ napsal, že vícekrát jak čtyřikrát v řadě Jimramov neprohrává, nováčkovská euforie se přenese i na hřiště a bude z toho první bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů