Křižanov obral nováčka z Ujčova


Branky


6. D. Bajer , 16. D. Bajer , 73. D. Bajer , 80. D. Uhlíř
48

Ujčov doma přenechal všechny body, tentokrát Křižanovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vstřelil dvě branky

Nedělní odpoledne v Ujčově na perfektně připraveném pažitu slibovalo napínavou fotbalovou řež. Hosté z Křižanova však žádnou zápletku nepřipustili. Od úvodních minut hosté jasně převzali otěže utkání do svých ruk a byli daleko lepší v pohybu i na míči. Jejich kombinační fotbal Ujčovu působil značné problémy. Již v 6. min se poprvé po kombinační akci prudkou střelou prosadil hostující Bajer. Nadále aktivně hrající hosté ovládli dění a z mnoha útočných výpadů trestali znovu, běžela teprve 16. minuta a přízemní střela na delší tyč znamenala dvoubrankové vedení-Bajer 0:2.Ujčov se jen ztěží vyrovnával s aktivitou soupeře a jeho kostrbatá snaha velké nebezpečí pro svytyni hostí neznamenala.Šancí pro domácí mohly být standartky-kapitán Mitáš však zakroutil trestný kop v 34.minutě jen do tyče branky Křižanova.Víc toho hosté domácím nepovolili a naopak jejich akce byly dalekonebezpečnější. Poločas tak přinesl pohodové vedení Křižanova.

Bureš v brance čaroval

Ujčov ve snaze z výsledkem něco udělat,změnil rozestavení. Do hry zasáhl i třetí útočník Ryba, jenže oslabený střed hřiště hosté využívali a prvních 15. min druhé půle přineslo velkou exhibici domácího Bureše v bráně....vychytal šest vyložených možností a hosté si koledovali o korekci výsledku. Ujčov však s velkou ofenzivní silou na výbornou obranu v čele s A. Burianem nic nevymyslel. Hosté po zásluze jeden z brejků využili, v 73. min poklízel míč do odkryté brány opět Bajer a zkompletoval tak svůj hatrick 0:3. Poslední řebíček do pomyslné domácí rakve zatloukl po dorážce kapitán hostů Uhlíř 80. min 0:4. Utkání se dohrálo z povinnosti a hosté slavili zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Dostali jsme další lekci z kombinační a efektivní hry.Hosté byli po celý zápas fotbalovější a naše hra postrádala témeř vše.Nejsme schopni si dát balon do nohy a vzadu kupíme spoustu taktických omylů. Sezona přinese ještě spoustu zápasů,takže jedeme dál.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] (68. P. Mitáš [-] ) , M. Zich [-] (46. P. Ryba [-] ) , J. Večeřa [-] , J. Štourač [-] , J. Sedler [-] , P. Němec [-] , Z. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , J. Hanák [-] , P. Blecha [-]

SK FC Křižanov
M. Homola [-] - D. Fendrych [-] (64. P. Bajer [-] ) , D. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , F. Trnka [-] (72. J. Vítek [-] ) , R. Navrátil [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-] , M. Petr [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 57. P. Ryba , 69. J. Štourač , 77. P. Mitáš - 57. A. Burian , 64. P. Bajer , 72. M. Petr , 75. J. Vítek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - DOSTÁL Tomáš, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2018 19:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

V pohledném a vyrovnaném utkání zvítězí těsně zkušenější hosté i když jim bojovný domácí nováček nedá nic zadarmo.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů