Rožínka doma překvapivě prohrála


Branky


50
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas mezi rezervou Nové Vsi a Baníkem Dolní Rožínka se hrál od začátku v nepříliš vysokém tempu, kdy domácí sice byli více na míčí, ale jejich přihrávkám chyběla přesnost. První branku mohli diváci vidět v 31. minutě. Střela Jiřího Bílka skončila k překvapení všech v síti hostů a domácí vedli. O 2 minuty později však brankář Horák držel dlouho míč v pokutovém území v ruce a tak se hostům naskytla šance na srovnání v podobě nepřímého kopu. Tuto situaci zahráli bravurně a prakticky hned srovnali. Domácí měli ještě do poločasu pár šancí , ale branku nevstřelili.

Nová Ves udeřila v závěru

2. poločas začal stejně jako první mírnou aktivitou domácích a  snažení se vyplatilo, jelikož Čermákova střela k tyči po pěkné samostatné akci vrátila domácím vedení. Vedení však netrvalo opět dlouho. Po zbytečném kličkování matadora Kopeckého měl hostující Skalník lehkou práci poslat míč do odkryté branky domácích. O chvíli později hosté dokonce vedli, když po krásné průnikové přihrávce a nedůrazu domácí obrany běžel sám na brankáře Václav Bureš a s klidem proměnil. Domácí se snažili a měli i obrovské šance, ale kýžený vyrovnávací gól nepřišel. A tak korunku dnešnímu zápas dal 3 minuty před koncem opět Bureš Václav, kdy jeho nepříliš povedený centr skončil v brance. Domácí měli dnes obrovské problémy, zejména v obraně a také, že i ty největší šance vyzněly naprázdno. Nová Ves hrála účinně a přesto, že Dolní Rožínka byla opticky lepší a měla i více šancí hosté chyby domácích potrestali naprosto dokonale a zaslouženě si odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - LUKŠ Jaroslav (N), BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 08:29
Hodnocení zápasu
5. 9. 2018 12:02
S panem Štěpánkem se většinou nedá moc souhlasit, ovšem v tomto případě musím udělat vyjímku, neboť má jednoznačně pravdu. Pan Šula, nebudu ho jmenovat rozhodčím, protože žádným rozhodčím není, jednoznačně napomohl Nové Vsi. Nejhorší je, že takto píská i mládežnická družstva. Není se ani čemu divit, když pomalu v Nové Vsi bydlí, na internátě měl za nejlepšího kamaráda několik let hráče z Nové Vsi, a i dnes je velmi často účastníkem pijatik v Nové Vsi na hřišti. Takže pane Štěpánku nebojte se, ještě bude několik mužstev, které svými výroky poškodí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Domácí v soutěži ještě neprohráli a ani teď se to nezmění. Rezerva Nové Vsi nebude mít proti kombinační hře Rožínky šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tady bude hodně záležet na pomoci hráčů z áčka, i když si tým okolo Václava Bureše dokázal, že to jde a z Dolní Rožínky si odveze cenný bod.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích