Svratka vyhrála v Jimramově


Branky


49

Jimramov premiéru v domácím prostředí nezvládl a podlehl Svratce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jedna branka

Domácí jako nováček OP poprvé nastoupili na domácím hřišti a utkání se jim hrubě nevydařilo. Hosté na ně od začátku vlétli, byli důrazní, dobře kombinovali, ale s koncovkou byli na štíru. V 7.minutě se na pravé straně uvolnil domácí Černý, v šestnáctce byl jasně podražen, ale píšťalka rozhodčího se k překvapení všech neozvala. V 17.minutě hosté nádhernou střelou orazítkovali břevno domácí branky. Hosté šli do vedení ve 23.minutě, kdy po pěkné kombinaci Kharchenko z levé strany prostřelil domácího brankáře, Od 30.minuty se hra postupně vyrovnávala, ale domácí dopláceli na malý důraz v soubojích hlavně v šestnáctce. Ve 44.minutě skončila hlavička Zobače na pravé tyči hostující branky. 

Hosté ovládli druhý poločas

Úvod 2.poločasu patřil hostům a výsledkem byla levá tyč. Potom převzali iniciativu domácí a vytvořili si několik šancí, ale chyběla větší pohotovost a důraz při zakončení. V 61. minutě se uvolnil na šestnáctce Černý, ale jeho dobrou střelu vytěsnil brankář Šmahel na tyč. V 63.minutě ztratili domácí zbytečně míč na polovině hřiště a rychlý Bureš nabízenou šancí nepohrdl 0 : 2. V dalším průběhu se domácí sice snažili, ale po dalších dvou chybách v rozehrávce hosté nemilosrdně trestali, v 80.minutě Kalinou a v 85.minutě Moučkou. Domácí se čestné branky dočkali v 89.minutě, kdy se umístěnou střelou k levé tyči prosadil Ćerný. Domácím nelze upřít snaha, ale vybírají si stále nováčkovskou daň, když soupeři každou chybu dokážou potrestat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První poločas jsme podali špatný výkon a jen laxní koncovka hostů zařídila milosrdný výsledek 0:1. Ve druhé půli jsme se zlepšili, naopak hosté ubrali a nabídli nám čtvrthodinku, kdy jsme byli lepší a mohli výsledek otočit. Zahazujeme však i ty nejvyloženější šance, pak přišly dva kýble vzadu a zdarec. Některé góly, které dostáváme patří spíš do silvestrovských branek bodů vteřin(smích) Je však potřeba objektivně přiznat, že Svratka měla mnohem více šancí a její výhra je zasloužená. My se musíme rozhodnout, jestli sezónu v přeboru nějak odkopeme nebo chceme hrát důstojnou roli...kluci na to mají, ale musí tomu něco obětovat, záleží na nich...Sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Do Jimramova jsme přijeli s tím, že hlavně nesmíme domácí podcenit. Úvodní půlhodina se nám herně povedla, ale vedení 1:0 bylo zrádné. Domácí na konci prvního a začátku druhého poločasu nás dostali pod tlak a k vyrovnání neměli daleko. Druhá branka nás uklidnila a domácí ve snaze ještě něco s výsledkem udělat otevřeli obranu a my 2x z brejku udeřili. Škoda neudržení nuly vzadu. Tři body z venku a výsledek nás těší, předvedená hra však nikoliv.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽILKA Jan - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2018 20:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: remíza

Bojda Boys se poprvé v okresu představí na domácí půdě a půjdou hladově po vítězství. Zkušený tým hostů však taktickou hrou cenný bod získá. Tip1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Jimramov se poprvé v sezóně představí na domácím hřišti. Avšak zkušené družstvo Svratky si výhru pohlídá a prosadí se Kalina.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích