Souboj nováčků soutěže ovládl domácí Ujčov


Branky


8. M. Zich , 28. J. Nedoma (p.) , 57. M. Zich , 58. M. Zich , 75. J. Sedler - 30. J. Štěrba , 42. O. Černý
43

Ujčov si v soutěži připsal první tři body v souboji dvou nováčků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Fotbalisté Ujčova ziskali první body v nové sezóně a po koncertu domácího snajpra Zicha se radovali z vítězství.  Do zápasu vstoupili domácí aktivně a odměnou jim byla vedoucí branka, po obléhání hostující svatyně se prosadil Míša Zich, který přízemním centrem nachytal Hlaváče na hruškách 7.min 1:0. Hosté hru opticky vyrovnali, ale udeřil opět Ujčov. Domácí kapitán Pavel Mitáš ač v těžké pozici vyslal krásný míč za obranu, Zich v drsném souboji předčil i brankáře hostí, který jej sundal.. Pentle - Jarca Nedoma 2:0 28min. Z následné protiakce Ujčov pochybil ve středu hřiště a ztrestal jej pohotově Štěrba 2:1 29min. Ujčov i nadále hrozil, především aktivní Zich, hosté však byli efektivní, v 41 min se proháčkoval k zakončení hostující útočník a i se štěstím vyrovnal 2:2. Poločas tak přinesl brankové hody a zaslouženě remízu. 

Druhá půlka v režii Ujčova

Domácí rozhodli během pár minut. Ujčov trpělivě a soustřeďeně šel za svým cílem a snaha se projevila záhy. V 54.min míč propadl k Zichovi a ten pohotově uklízel na 3:2. Než se hosté rozkoukali, přišel další direkt... V 55. Zbyňa Mitáš poslal další dlouhý míč za obranu, kde jej převzal v plné rychlosti domácí expres Zich a dával na 4:2. Jimramov se dál snažil, ale opět se prosadili domácí, v 73.min se hlavou po nepřehledné situaci prosadil Kuba Sedler a bylo 5:2. Hosté odpověděli závěrečným náporem, který však již skóre nezměnil a tak se radovali po závěrečném hvozdu domácí. 


Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zápas přinesl vše co jsme očekávali... tedy: že branky dát umíme, že hosté nic nevzdají a že trpělivost nám přinese ovoce. Hráči plnili důsledně pokyny a hráli srdcem. Hodně důležité vítězství pro naše sebevědomí, do Rozsoch pojedeme v daleko lepší náladě. Bojda mě řádně vystrašil a jsem rád že se zmýlil, často se to nestává. Bojda Boys přeji mnoho úspěchů, v okrese se neztratí, dnes předvedli dobrý výkon.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Už jsem to tady párkrát zmínil, fotbal není krasobruslení. Lepší umělecký dojem si můžeme strčit pod záda, fotbal je o gólech. Zápas rozhodlo trestání našich až dětinských chyb a zoufalá koncovka. Ujčov hrál jednoduše, byl efektivní a tak bere tři body. Oskarova pochvala za dobrý výkon je jen slabá náplast i po třech kolech to máme za nula. Na hřišti jsem impulsivní, ale v kabině se snažím kluky podržet, řevem se nic nespraví. Ve všech třech prvních zápasech jsme drželi krok a není třeba věšet hlavy, tak to holt odskáče Svratka(smích). Jak říkával Ivan Hlinka, hlavně se z toho neposrat(smích). FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Večeřa [-] , J. Štourač [-] , J. Sedler [-] (84. M. Hanák [-] ) , P. Němec [-] (65. J. Hlaváček [-] ) , J. Nedoma [-] , Z. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , P. Mareš [-] , P. Blecha [-] , M. Zich [-] (77. L. Dvořáček [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , L. Zavadil [-] (61. P. Nykodým [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , M. Zavadil [-] , J. Štěrba [-] - M. Zobač [-] , O. Černý [-] (73. V. Peňáz [-] )

ŽK: 28. A. Hlaváč , 29. O. Černý , 52. V. Dostál , 69. M. Zavadil .
Hráči zápasu: M. Zich - Z. Novotný , V. Dostál , L. Bednář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šula Petr - MAREŠ Jiří (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2018 19:52
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: remíza

Souboj nováčků, které jsem ještě nikdy neviděl hrát mohu opravdu těžko tipovat. Oba dva týmy ještě ani jednou nebodovali, ale výsledkově se lépe jeví Jimramov. Na druhou stranu Ujčov hraje doma, takže dávám 0.