Rožínka v domácím prostředí nadělovala


Branky


48

Ve druhém poločasu se domácí pětkrát prosadili a proti nováčku soutěže si připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku

Za slunečného počasí na sebe narazili domácí Baník Dolní Rožínka a hostující nováček z Ujčova. Hned od začátku převzali iniciativu domácí a tlačili se do šancí. První branka padla hned v 6. minutě, kdy do prázdné branky zakončoval Jiří Bílek po nahrávce Večeři. Domácí nadále tlačili, ale branky nepřicházely. V 33. minutě po první střele hostů zvonilo za Horákem břevno a domácím spadl velký kámen ze srdce, protože kdo ví co by udělala vyrovnávací branka s hlavami domácích, kteří zápas v podstatě kontrolovali a najednou by přišel tzv. zásah z nebe v podobě vyrovnání. Baník měl sice další šance, ale do poločasu už branka nepadla. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:0 pro domácí. Tento stav stále domácím nezaručoval žádnou jistotu a bylo potřeba hrát pořád naplno.

Bílek dokončil hattrick

Do 2. poločasu nastoupila nová posila domácích Standa Balák, který se adaptoval velmi dobře a mohl přidat i branku, avšak střela mu příliš nesedla. Branku na 2:0 přidal na začátku 2. poločasu Jan Čermák výstavní střelou, s kterou brankář hostí nemohl moc dělat. Domácí byli nadále lepší a z tlaku plynuly další šance a branky. Prosadil se po centru ke vzdálenější tyči podruhé Bílek, aby o 7 minut později, tedy v 58. minutě dokonal po hraniční ofsajdové situaci hattrick. Z inženýra tedy povýšil aspoň zase na týden na „playera". Další branku přidal po střele z hranice vápna Bartoněk a stav pro hosty byl hrozivých 0:5. Na 6:0 zvyšoval opět Bartoněk po centru z pravé strany, kdy míč zakončil nekompromisně k tyči. Další branka už nepadla. Šance na domácí straně však byly stále a jako nejzajímavější mohu vybrat přímý kop Marka Lukše, který skončil na tyči hostující branky. Domácí už si v klidu dokráčeli k vítězství a pozitivem byla i udržená nula brankáře Horáka. Další kolo domácí Baník zajíždí na půdu Svratky a Ujčov se utká na domácí půdě s Jimramovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Připsali jsme si zasloužené vítězství, hráčům děkuji za předvedený výkon.

SK Ujčov
Oskar Jančík: rozložení sil na hřišti naprosto odpovídá výsledku. První půle v nás vyvolala naději na bodový zisk, ale ta druhá nás úplně vyzula. Bohužel se mě sešlo opět až příliš omluvenek a již poněkolikáté nás spasila stará garda Ujčova, které tímto opět děkuji. První dva zápasy v okresu nás vrátily do reality a ukázalo se, že zas taková sranda to nebude. Čekají nás další zápasy a výzvy... Na druhou stranu je to jen fotbal.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - HLADÍK Jiří, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2018 11:20
Hodnocení zápasu
20. 8. 2018 11:22
mělo tam být vše pro fotbal omlouvám se za chybu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: remíza

Toto utkání nevidím úplně jednoznačně, domácí budou chtít potvrdit bod z venkovního hřiště, ale hosté nemají vůbec špatný kolektiv a jistě se po domácí prohře poučí a zabojují a odvezou si bod z půdy svého hostitele.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích