1:1
(1:0)
52. D. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov nevyzrál na oslabeného soupeře


Branky


34. M. Burian - 52. D. Čech
46

Domácí hráli necelou půlhodinu proti deseti hráčům hostí, ale výhru si nepřipsali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Nedělní odpoledne, na poměry posledních týdnů nabízející pro fotbalisty snesitelné klima, nabízelo papírově atraktivní menu – do Křižanova zavítala rezerva exdivizní Bystřice, a dalo se tak čekat střetnutí dvou celků, které by měly mít choutky na postup do krajských soutěží. Z tohoto pohledu bohužel museli být přítomní diváci poměrně zklamaní, protože oba týmy vsadily na taktiku neudělat chybu, která provázela přinejmenším první půli. Z několika náznaků šancí se v gól přeměnila snad nejnenápadnější z nich – na Stupku dotíral jeden z hostujících útočníků, křižanovský brankář tedy zvolil bezpečné řešení v podobě odkopu na soupeřovu polovinu, k překvapení většiny přihlížejících na trajektorii míče ovšem nereagovali přihlížející stopeři zdaleka tak aktivně jako osamocený Martin Burian na hrotu domácího útoku, a tomu stačilo zblízka střelu umístit mimo Petrův dosah.

Bystřice dohrávala o deseti

 

Domácí borci chtěli vstoupit do druhé půle aktivně a naopakovat ledabylost z předchozího utkání v Borech, kdy dokázali dvoubrankové vedení prohospodařit během ani ne pěti minut. Opak byl ovšem pravdou – bystřičtí hráči ukazovali od úvodních minut větší chuť, nasazení a bojovnost, kterou hned v 52. minutě přetavili ve vyrovnání, kdy po výborně zahraném přímém kopu na zadní tyč zakončoval na hraně ofsajdového postavení nekrytý David Čech. Se zmíněnou bojovností to ovšem hostující borci několikrát – v jinak velice korektně odehraném zápasu – přehnali, což v kombinaci s velmi přísným metrem rozhodčího Šuly vyústilo v 66. minutě v červenou kartu pro J. Svobodu. Takřka půlhodinovou přesilovku domácí skvadra odehrála se zvýšeným nasazením, snaha se jí nedala upřít, ovšem vyložených šancí viděli diváci pomálu. Rozhodnout tak mohli paradoxně hosté, Samek si ovšem zvolil poměrně složitou variantu zakončení a namísto samostatného úniku na Stupku zvolil “kličkovanou” se zakončením do Tomšíkovy ruky. Na druhé straně mohl v samotném závěru rozhodnout hrající trenér Aleš Burian, dokonale seřízená mířidla svým svěřencům ovšem neukázal a udělal tak tečku za spravedlivou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Petr Martin: V zápase bylo vidět, že jsou oba soupeři kvalitní a hrálo se dost opatrně. Remíza je nakonec asi spravedlivá pro oba týmy.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Milan Tomášek: Hráli jsme oslabeni o jednoho hráče proto je bod z venku velice dobrý.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Burian [-] (46. J. Tomšík [-] ) , R. Navrátil [-] (54. J. Bojda [-] ) , F. Trnka [-] (66. D. Uhlíř [-] ) , P. Bajer [-] (81. D. Fendrych [-] ) , P. Kaštan [-] , M. Petr [-] , J. Milota [-] , P. Těšík [-] (46. D. Bajer [-] ) , A. Burian [-] , L. Halámek [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Petr [-] - J. Maršálek [-] (78. R. Kadlec [-] ) , Z. Sklenář [-] (72. F. Maršálek [-] ) , D. Buršík [-] (46. J. Mrňous [-] ) , V. Svoboda [-] (69. P. Tomášek [-] ) , T. Samek [-] , D. Čech [-] , P. Karásek [-] , J. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , T. Pačiska [-]

ŽK: 26. A. Burian , 29. M. Petr , 66. J. Bojda , 69. P. Bajer - 44. T. Samek , 48. M. Svoboda , 48. J. Svoboda . ČK: 66. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Burian - D. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - DVOŘÁK Miloš, NOBICHT David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Křižanov po ztrátě z minulého kola, kdy neudržel dvoubrankové vedení, tentokrát zvítězí. Domácí mají kvalitu ve hře dopředu tak dozadu, mužstvo mají vyváženo a záleží jenom na nich, jestli dokáží svého soupeře porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích