5:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V křoví byla vidět opět přestřelka!


Branky


12. M. Němec (p.) , 23. L. Knotek , 38. D. Hodzic , 80. P. Šustr , 83. D. Hodzic - 2. A. Hlaváč (p.) , 31. M. Zobač , 62. O. Černý
41

I v nové sezóně představují zápasy Křoví velkou zábavu. Opět padlo v tomto zápase hodně branek. Štěstí se tentokrát přiklonilo v zajímavém zápase na stranu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se kopali dvě penalty

Na úvodní první kolo okresního přeboru do Křoví přijel nováček soutěže z Jimramova a hned v druhé minutě se dočkal prvního gólu. Po faulu Karmazína v pokutovém území byla odpískána penalta, kterou proměnil hostující brankář, 0:1. Na vyrovnání se čekalo do 12 minuty, kdy po faulu na Kalinu se kopala penalta i na domácí straně a Němec ji s přehledem také  proměnil, 1:1. V 23. minutě padla druhá branka domácích, po zahraném rohovém kopu po ose, Roštínský, Němec, Borák, našel ve vápně nikým nehlídaného Knotka, který nedal brankáři šanci, 2:1. V 31. minutě byl stav vyrovnán, kdy hosté z brejku postupovali od poloviny sami na brankáře a tento brejk potrestali gólově, 2:2. Úspěšnější odchod do kabin měli domácí hráči, po střele Kaliny z vápna hostující brnkář míč neudržel a pro dobíhajícího Hodžice již nebyl problém míč do sítě doklepnout.

Křoví rozhodlo v závěru

Druhou půlku měli míč na svých kopačkách povětšinou domácí hráči,ale nedokázali skóre utkání navýšit a tak přišel trest. Po střele ze střední vzdálenosti domácí brankář míč také neudržel a hostující hráč byl u odraženého míče dříve a míč tak doklepnul do branky, 3:3. Domácí se i nadále tlačili do zakončení, avšak až do 80. minuty neúspěšně. V 80. minutě po centru od Plechatého od pravé strany si na míč naběhnul Šustr a strhnul vedení na stranu domácích, 4:3. O 2. minuty později bylo definitivně o výsledku rozhodnuto, na centrovaný míč od Plechatého si naběhl tentokráte nikým nehlídaný Hodžic a svým druhým gólem v utkání uzavřel skóre zápasu na konečných 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Jsme rádi, že vstup do nové sezóny nám vyšel na výbornou a po vynikajícím týmovém výkonu ve všech řadách, zůstali zaslouženě všechny body na domácí půdě.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Upřímně, opravdu jsme nevěděli co od zápasu čekat. Přebor jsme osm sezón nehráli, ale na druhou stranu, podle loňských výsledků a komentářů zde, jsme hru domácích celkem trefili. Výborní dopředu, ale se spoustou děr v obraně. Tolik tutovek venku dlouho nepamatuju. Zápas se lámal za stavu 3:3, my jsme zahodili samostatný nájezd, naopak domácí za pár minut zkušeně využili rychlý brejk, o chvíli později přidali do otevřené obrany pátý gól a bylo vymalováno. Co se týče přístupu a nasazení nemám klukům co vytknout, myslím že i domácí čekali lehčí zápas, ale na body to nestačilo. Bylo tam spoustu chyb, ale i věci na kterých se dá stavět a já věřím, že nebudeme fackovací panák a svoje místo si v okresu najdeme. Gratuluji domácím ke třem bodům a děkuji Šusťovi za fair výkon na lajně. FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - T. Hamřík [-] (21. P. Liška [-] ) , R. Roštinský [-] (68. D. Tauterman [-] ) , M. Němec [-] (85. P. Šťavík [-] ) , M. Ivančík [-] , L. Knotek [-] , M. Kalina [-] , D. Hodzic [-] , J. Pekárek [-] (53. O. Plechatý [-] ) , P. Šustr [-] , J. Borák [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (62. J. Sedlák [-] ) - J. Štěrba [-] , J. Buchta [-] (23. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] - M. Zobač [-] , O. Černý [-] -

Hráči zápasu: D. Hodzic - M. Dvořák , M. Zobač , J. Štěrba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ING. PETRÍKOVIČ Ján, ŠUSTÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Nováček z Jimramova začne sezónu vítězně a prodlouží svoji neporazitelnost z minulého ročníku III. třídy.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích