Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vezou z Hrotovic jasnou výhru


Branky


13

Fotbalisté Myslibořic si vybojovali v Hrotovicích překvapivou výhru 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půl hodině udeřili

Sestoupivší Hrotovice přivítaly na svém hřišti tým Myslibořic, který vybojoval v minulé sezóně čtvrté místo ve skupině B. V horkém počasí se v první půlhodince nic zásadního ve vývoji skóre nestalo, až přišla 34. minuta, kdy se trefil hostující mozek týmu Jakub Horák a bylo to 0:1. Ve 41. minutě se pak poprvé výrazně prosadila velká letní posila a nejlepší střelec soutěže Ondřej Dufek, který přišel do Myslibořic s Okříšek -0:2.

Hosté si výhru ještě pojistili

Ten kdo si myslel, že domácí budou chtít brzy snížit a zdramatizovat zápas, mýlil se. V 48. minutě naopak v pohodě hrající hosté svoje vedení ještě navýšili na rozdíl tří branek zásluhou Lukáše Svobody -0:3. V 51. minutě to pak bylo po gólové trefě mladičkého Miroslava Ludvíka -0:4. To však ještě nebylo ze strany hostů vše a v 64. minutě dovršil domácí trápení Michal Šoustal- 0:5. Domácím se alespoń podařilo v 65. minutě vstřelit Martinem Horákem čestný úspěch -1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Jeli jsme do Hrotovic s cílem bodovat, ale že vyhrajeme tak jednoznačně, jsme opravdu vůbec nečekali.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Růžička [-] (71. L. Fiala [-] ) , O. Smolka [-] , L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , M. David [-] , M. Horák [-] , L. Mlejnek [-] (42. T. Hadraba [-] ) , F. Strohmer [-] (52. M. Růžička [-] ) , Z. Kovář [-] , J. Kučera [-] (83. T. Novotný [-] )

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - L. Macháček [-] , B. Mencák [-] (66. T. Kratochvíl [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Vejvoda [-] - D. Šoustal [-] (58. S. Marek [-] ) , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (74. D. Kunčík [-] ) - O. Dufek [-] , L. Svoboda [-] (82. V. Čapoun [-] )

Hráči zápasu: O. Ošmera , O. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VRZÁČEK Josef, BLATNÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice se budou chtít adaptovat na novou soutěž domácí výhrou.

Tip: výhra hostů

Nemůžu jinak, jak dát na výhru hostů. Bude to boj, ale body si Myslibořice odvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V mých očích patří Myslibořice k favoritům celé soutěže. Mají sehraný tým dlouho pohromadě. To u Hrotovic je situace opačná. Během dvou let odešlo velké množství hráčů a po loňském sestupu z okresního přeboru odešli další hráči. Zůstalo však pár zkušených hráčů, které doplnili kluci co skončili v dorostu a pak já, když jsem obnovil fotbalovou kariéru. Když to shrnu, tak utkání asi nemá favorita, ale přesto věřím ve vítězství našeho týmu. Máme pouť, dá se očekávat spousta diváků, navíc je to derby

Tip: výhra domácích