Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočinu v Chlístově zvládli lépe domácí


Branky


18

Branková přestřelka byla k vidění v Chlístově a lépe ji zvládl domácí tým

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo sedm branek

Utkání nezačali domácí vůbec dobře. Dá se říci, že hned z první šance hostů  inkasovali první gól. Ve velkém vápně  nechali trestuhodně úplně volného Durdu, který s přehledem uklidil centrovaný míč do branky -0:1. O dvě minuty později zahrával Durda volný přímý kop, technickou střelou překvapil Krula v domácí brance a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Začátek tedy vypadal hrůzostrašně. V šesté minutě domácí prohrávali o dvě branky a soupeř byl na koni. Toto je však nezlomilo a začali přidávat na obrátkách. Kombinační hrou  se začali dostávat do šancí. Poprvé vážně ohrozili soupeřovu branku v 16. minutě, kdy Pavel Špaček vyslal projektil ze střední vzdálenosti a Hradecký musel vytasit bravurní zákrok, aby tuto střelu, která směřovala pod břevno zlikvidoval. O tři minuty později tentýž hráč z hranice velkého vápna, tentokrát technickou střelou k tyči již golmanovi nedal žádnou šanci a vsítil první branku domácích -1:2. Tato branka domácí nakopla a v této části hry soupeře zatlačili na jejich polovinu a vytvořili si několik brankových příležitostí. V probíhající 24. minutě, po závaru přes soupeřovou brankou, se po snaze odkopnout míč z vápna tento dostal ke Karlu Kocmánkovi, který nádherně trefil volejem soupeřovu branku přímo za tyč a srovnal skóre na 2:2. Po tomto vyrovnání došlo o čtyři minuty později k dalšímu dramatu, kdy před domácím pokutovým územím fauloval útočícího hráče Polovčík. Tento zákrok ohodnotil rozhodčí žlutou kartou a vzhledem k tomu, že již měl jednu žlutou kartu z úvodu utkání za řečnění, tak musel předčasně do sprch. To však v této situaci nebylo vše, i když všichni zúčastnění na tomto zápase viděli, že k faulu došlo mimo pokutové území, tak hlavní rozhodčí po poradě s asistentem nařídil pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil opět Durda, ale tentokrát se mu nezadařilo a trefil břevno. O dvě minuty později byl v pokutovém území faulován i Roman Hruška a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop i pro domácí barvy. Zodpovědnost na sebe vzal Karel Kocmánek a s přehledem poslal domácí do vedení. O osm minut později se dostal po přesném pasu do  brejku Pavel Špaček, který se zbavil obránce, následně obešel i golmana a poslal domácí do dvoubrankového vedení. I v deseti domácí soupeře řádně zaskočili. K dalšímu dramatu však došlo v poslední minutě prvního poločasu, kdy se nejprve soupeři podařilo snížit na 4:3 brankou Martina Řezáče. Ihned z rozehrávky však zakombinovali po pravé straně domácí, kdy zatáhl míč po lajně Jakub Pokorný, přesnou přihrávkou před brankou soupeře našel Karla Kocmánka a tento vsítil svoji třetí branku v utkání a opět poslal domácí do dvoubrankového vedení. 

Domácí si výhru pohlídali

Bylo jasné, že soupeř bude chtít se zápasem ve druhém poločase ještě něco udělat, vědom si situace o jednoho hráče v poli navíc. Soupeř po přestávce opravdu přidal na obrátkách a postupně byl herně lepším mužstvem, kdy hrozil zejména s perfektně zahrávaných standardních situací. Jen díky nemohoucnosti v zakončení domácí odolávali. Z jejich strany začali hrozit z brejkových příležitostí, ale v koncovce se jim také nedařilo. V probíhající 57. minutě se hosté prosadili a Michal Ošmera snížil na 5:4. Poslední dvacetiminutovka byla z domácí strany odbojovaná a bylo vidět, že od 28. minuty hráli v deseti, protože síly ubývaly. Hosté mohli ve třech případech jednoduše skórovat, kdy domácí neubránili další standardní situace, ale jejich hlavičkové zakončení končilo vždy mimo branku. Jejich střeleckou nemohoucnost domácí potrestali v poslední minutě, kdy hosté zahrávali rohový kop. Na tento si do domácího pokutového území naběhl i golman hostí. Tuto situaci však domácí ubránili. Odehraného míče z pokutového území se zmocnil Pavel Špaček, vyvezl jej po levé straně, následnou přihrávkou našel nabíhajícího Jakuba Pokorného, pro kterého už nebyl vůbec žádný problém míč uklidit do soupeřovi branky a pečetit tak konečný výsledek na 6:4.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Za předvedený výkon musím tentokrát všem hráčům poděkovat, protože jsme dokázali otočit zápas, který jsme již o dvě branky prohrávali a hlavně kolektivním výkonem jsme zápas dotáhli do vítězného konce, i když jsme od osmadvacáté minuty hráli v deseti. Zaspali jsme začátek, kdy jsme během šesti minut pustili soupeře do dvoubrankového vedení. Následně zlepšenou hrou jsme zápas otočili a v průběhu prvního poločasu jsme byli lepším mužstvem. Druhý poločas byl již v režii hostů, kteří si vypracovali větší množství vyložených brankových příležitostí, ale v koncovce se jim nedařilo. Dokázali pouze jedenkrát skórovat a zkorigovat výsledek. Proto musel zákonitě přijít trest a v závěru utkání jsme potvrdili vítězství šestou brankou.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - R. Hruška [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , M. Novotný [-] , D. Macháček [-] (69. M. Veselý [-] ) , M. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , J. Pivoňka [-] (79. M. Máj [-] ) , M. Václavek [-] , J. Sirota [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: KALINA Oldřich - OŠMERA František, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Hort Marek
Tip experta: výhra domácích

Pokud nastoupí s dosavadní formou Roman Hruška s Miroslavem Svobodou, čeká Újezd těžký zápas 6:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích