0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané derby zvládly lépe Speřice


Branky


17

Zajímavé měření sil bylo k vidění v Čejově, který přivítal nováčka soutěže ze Speřic. Utkání, hlavně díky větší ofenzivní síle, patřilo povětšinu času hostům, kteří se i ke konci prvnímu poločasu dostali do vedení. Soupeře navíc k žádné vážnější šanci nepustili a po zásluze si tak můžou připsat všechny tři body za dvougólovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní zmar Speřic prolomil těsně před přestávkou Krejčí

Domácí začali velkým náporem, ale do velkých šancí se jim dostat nedařilo. Když už se přeci jen nějaké ty šance Čejova rozjížděly, hlavně prostřednictvím centrovaných míčů, vždy své spoluhráče ve vzduchu dokázal podržet gólman Tkadlec. Od dvacáté minuty se už ale začínala projevovat síla Speřic. Hlavně útočník David Morava mohl hned čtyřikrát skórovat, jenže ani jeden ze svých pokusů nedokázal dopravit až do sítě. Při jednom pokusu už to vypadalo na gól, na brankové čáře ale dokázal domácího brankaře zastoupit stoper Ondřej Beneš a jasnému gólu zabránit. Když už se nedařilo jemu, tak těsně před koncem prvního poločasu  dostal hosty do vedení Tomáš Krejčí, který se díky centru za obranu dostal do situace jeden na jednoho a přízemní střelou vedle gólmana Krupičky rozvlnil síť poprvé. TJ Dálnice Speřice se tak mohly radovat ze zaslouženého vedení.

Rychlý gól definitivně rozhodl o výhře hostů

Měl-li konec prvního poločasu něco napovědět, tak začátek toho druhého na to plynule navázal. Za cenu faulu zastavil čejovský stoper Ondřej Beneš postupujícího Radka Anděla těsně před vápnem a z následného přímého kopu prostřelil domácího gólmana Jiří Holenda st. Po tomto gólu ale nastal rapidní útlum, a to od obou týmů. Zatímco Speřicím tahle situace ale vyhovovala, to Čejov se skrze bezzubý útok marně snažil propracovat k přímému ohrožení soupeřovy brány. Utkání tak v tomto trendu plynulo až do svého konce a žádné další zajímavé okamžiky už k vidění nebyly. První humpolecké derby TJ Dálnice v Poutník lize tak ovládli hosté, kteří po minulé ztrátě s Maratonem mohou znovu postupovat tabulkou výše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Neočekávaně se mi podařilo na zápas do Čejova dorazit a musim říct, že jsem nelitoval. Speřice sice byly většinu času lepším týmem, sílu ale ukázal i Čejov, a to hlavně v defenzivní fázi, o kterou se "Sokoli" můžou opírat. Směrem dopředu to od domácích byla bohužel slabota a tak tři body zůstávají zřejmě tomu lepšímu. Speřice mi tak jen potvrdily víceméně jen mou teorii, podle níž je tipuji na jednoho z favoritů soutěže a to dokonce i bez výrazné pomoci z "áčka".




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - J. Hložek [-] (70. A. Romaniuk [-] ) , L. Moravec [-] (60. O. Doležal [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Rohovec [-] , R. Smrčka [-] , O. Beneš [-] (80. J. Svoboda [-] ) , J. Semrád [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - M. Linhart [-] (80. J. Menšík [-] ) , D. Moravec [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-] - J. Svoboda [-] , A. Žáček [-] , T. Krejčí [-] , J. Moravec [-] (58. J. Merunka [-] ) - P. Huňáček [-] (46. R. Anděl [-] ) , D. Morava [-]

ŽK: 47. O. Beneš .
Hráči zápasu: P. Nápravník - D. Moravec , M. Linhart .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SVOBODA Bohumil (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Popovič
Tip experta: remíza

I když jsou Speřice nováčkem v Poutník lize, musí se s nimi počítat. Čejov v minulém kole vysoce prohrál v Lukavci, ale pokud předvede výkon jako proti Maratonu, určitě nějaký ten bod získá. Dávám 0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů