0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavá bitva v Ústrašíně sice přinesla velké šance, jenže gól žádný


Branky


16

Původně favorizovaná Horní Cerekev si dovolila v tomto kole veliký luxus a do Ústrašína vyrazila ve značně okleštěné sestavě a to se projevilo i na kvalitě hry. Po značnou část utkání tak měli navrch domácí, jenže těm se skórovat nepodařilo. Stejně tak tomu bylo i na druhé straně a konečnou dělbu bodů lze tedy považovat za spravedlivou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stále otevřená bitva góly nepřinášela

Hosté přijeli do Ústrašína ve velmi, velmi nekompletní sestavě. Taktika tedy byla proti nevyzpytatelné "Žluté ponorce" jasná : bezchybně bránit, zbytečně nefaulovat v blízkosti pokutového území a trpělivě čekat na svou šanci ke skórování. Domácí tým Ústrašína měl převahu v držení míče, ale hostující obrana vůči veškerým náznakům šancí a protiútokům obstála na výbornou a svému soupeři nedovolila žádnou velkou příležitost ke skórování úvodního gólu. Největší šanci domácímu celku nabídl hornocerekvický brankář Jiří Mezera, který po zmatcích při rozehrávce ve vlastním velkém vápně chytil "malou domů" do ruky a soupeři tak prakticky daroval obrovskou možnost ke skórování. Nepřímý kop v šestnátce však Ustrašín nedokázal využít. Pro domácí celek tak bylo v tuto chvíli velkým mínusem, že skóre stále zůstávalo nerozhodné.

Fanoušci čekající na gól nakonec odcházeli zklamáni

Cerekvičtí své příležitosti také měli a to hlavně v poločase druhém. Nejprve Jaroslav Serbus nastřelil ze 30 metrů tyč a s blížícím se závěrem v 85. minutě střídající Marek Blažek zahodil svůj samostatný nájezd, který také volal velmi hlasitě po gólu. Závěrečné minuty tak sice patřily hostům, jenže ti v klíčových okamžicích nedokázali zachovat chladnou hlavu a utkání strhnout na svou stranu. Trochu překvapivě tedy tenhle zápas skončil bez branek, díky čemuž si může Žlutá ponorka připsat první soutěžní bod této sezóny. To Horní Cerekev zůstává po dvou odehraných kolech stále neporažena.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Stejně jako většina, i já jsem tady favorizoval hostující tým, který umí zahrát pohledný kombinační fotbal a svého soupeře systematicky přehrávat. Nyní to ale nevyšlo. Svou sílu tady ukázaly hlavně obě dvě defenzivy, které nakonec před ofenzivními hráči slavily úspěch.

SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (brankař Horní Cerekve): Pochvala pro všechny naše hráče za bojovnost a obětavost. Za bod jsme spokojeni.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Hájek [-] (56. M. Pech [-] ) , M. Šoula [-] , D. Starý [-] , R. Popelka [-] , S. Hrbek [-] , P. Staněk [-] , P. Nápravník [-] (75. M. Staněk [-] ) , Š. Tůma [-] , M. Rod [-] , J. Kott [-]

SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - Z. Dařílek [-] (30. V. Komín [-] ) , O. Musil [-] , J. Plachý [-] , J. Serbus [-] , H. Novák [-] , M. Brada [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] , V. Hrdina [-] (75. M. Blažek [-] ) , J. Razima [-]

ŽK: 73. J. Kott - 49. J. Razima .
Hráči zápasu: L. Loukota , H. Novák .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: KUBÁT Martin - NOVÁK Petr (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: remíza

Vidím to na vyrovnanou bitvu. Ústrašín doma bude bojovat a Cerekvi nedá nic zadarmo. Mohla by se nakonec zrodit plichta.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů