3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Horní Cerekev bezpečně vyhrála, na tři body se však nadřela


Branky


14

Mělo se původně jednat o relativně snadnou úlohu pro domácí Horní Cerekev. Ta se sice nemůže pyšnit nikterak zvlášť širokým kádrem, ale kvalita hraje jednoznačně v jejich prospěch i v porovnání se zbytkem pelotonu. To Lukavec je naopak jedním z adeptů na sestup, jenže tentokrát to rozhodně neplatilo. Bojující hosté se ani přes nepříznivý stav nevzdávali a jejich osud zpečetil až gól v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzdorující Lukavec nerozhodný stav neudržel

Duel dvou týmů z opačných pólů tabulky uplynulé sezóny byl od začátku vyrovnaný. Hrál se svižný fotbal, ke změně skóre ale žádná z nadějných příležitostí nevedla. Až ve 23. minutě napřáhl z 22 metrů Jaroslav Serbus a jeho bomba doprostřed brány, která ještě před brankařem Ludvíkem mírně zaplavala, znamenala vedení Horní Cerekve. Hosté se ale nevzdávali a brzy dokázali srovnat, když kolmý centr nezachytila domácí obrana a Milan Zamrzla šikovně usměrnil míč k tyči. Do šaten šel ale spokojeněji domácí SK Horní Cerekev. Havlův centr prodloužil Michal Kůta ještě na Jana Razimu a ten chytrým lobem překonal bezmocného Davida Ludvíka podruhé.

Jistotu tří bodů domácí vystřelili až v samém závěru

Po změně stran byli častěji u míče Lukavečtí, kteří se se svou rolí outisera tohgoto utkání nechtěli jen tak lehce smířit. Dobrou kombinací soupeře chvílemi přehrávali, ale jejich akce končili na hranici vápna nebo na kopačkách či v náručí dobře vybíhajícího Jiřího Mezery, který pro tentokrát zastal díky své univerzálnosti pozici brankaře. V poslední čtvrthodině si hosté vynutili i několik faulů kolem šestnáctky, domácí obrana však trpělivě odolávala a dokázala navíc zakládat rychlé brejky. Po jednom z nich využil střídající Marek Blažek přiťuknutí spoluhráče Dařílka a placírkou do odkryté branky definitivně rozhodl o majiteli tří bodů. Hosté z Lukavce ale v Horní Cerekvi zanechali velmi dobrý dojem. Pokud budou v podobných výkonech pokračovat, zařadí se k favoritům soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): V našich řadách panuje s výhrou velká spokojenost, protože soupeř se představil ve velmi dobrém světle. Dobře nám zahrála především obrana v čele s Jakubem Havlem.




Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - J. Serbus [-] , H. Novák [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] (90. M. Blažek [-] ) , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] , V. Hrdina [-] (60. O. Musil [-] ) , J. Razima [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - A. Mišoň [-] (78. V. Zamrzla [-] ) , M. Zamrzla [-] , L. Krill [-] (80. L. Krill [-] ) , D. Kocour [-] , D. Slabý [-] (75. T. Mišon [-] ) , S. Prokop [-] , V. Prchal [-] , V. Prchal [-] (70. Z. Tržil [-] ) , M. Merenus [-] , J. Mařinec [-]

ŽK: 85. L. Loukota - 33. D. Slabý .
Hráči zápasu: J. Havel , J. Razima - D. Kocour .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - PEKAŘ Miloslav, KUBÁT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Ideální start do sezóny pro Horní Cerekev. Začít na domácím hřišti, ještě navíc proti jednomu z celků, kterých se první polovina tabulky spíše týkat nebude a navíc i ta vzdálenost není na poměry soutěže mezi oběma tábory úplně zanedbatelná. Jasným favoritem je tak SKHC.