1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí vyloupilo Herálec


Branky


65. V. Vašák - 14. M. Geher (p.) , 26. M. Pokorný , 85. M. Pokorný
18

Bezesporu šlágr kola byl k vidění v Herálci. Utkání zvládlo lépe hostující Kožlí, které si zajistilo přezimování na první příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2 do půle

Herálec začal aktivněji, avšak tempo mu vydrželo pouhých deset minut, poté se jeho hráči rozhodili a nemohli se dostat do zápasu. Ve 14. minutě navíc dostali hosté možnost zahrávat penaltu. Geher se nemýlil a Kožlí šlo do vedení. Ve 26. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Pokorný, zakončující svůj průnik. V dalším průběhu poločasu měli hosté ještě další tři šance, z nichž však žádnou neproměnili. Domácí Herálec naopak bránu vůbec neohrozil, všechny útočné pokusy končily nepřesnostmi. Kožlí v půli zcela zaslouženě vedlo 0:2.

Domácí se zlepšili, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Ve druhé půli se obraz hry zcela změni, najednou to byli domácí, koho bylo plné hřiště a diktoval tempo hry. V 65. minutě snižovali z penalty zásluhou Vašáka a hnali se za vyrovnáním. Hosty držel skvělý brankář Vadinský, a když už byl překonán, míč vykopl z brány jeho spoluhráč. Naděje domácích však nakonec zhasly v 85. minutě, kdy se po ojedinělém brejku prosadil svou druhou brankou Pokorný. Kožlí si tak z Herálce veze cennou výhru 1:3 a je podzimním mistrem. Herálec stráví pauzu na čtvrté pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Každý jsme si odehráli svůj poločas, hosté byli lepší v tom prvním, my ve druhém. Myslím, že by zápasu slušela remíza, ale Kožlí bylo produktivnější.

SK Kožlí
Lukáš Pešek, záložník: Do Herálce jsme jeli s tím, že pokud vyhrajeme, budeme půlmistry. Tudíž o motivaci postaráno. Věděli jsme,že nás nečeká nic lehkého a že domácí kor na spodní bránu umí, o čemž se např. Ledeč přesvědčila. Herálec hrál dobrý fotbal a patřil k nejlepším týmům podzimu.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - V. Ulrich [-] , T. Kovařík [-] , A. Ježek [-] , J. Pátek [-] - J. Vlk [-] (65. M. Bárta [-] ) , O. Král [-] , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] , M. Dvořák [-] - T. Klement [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - T. Geher [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , P. Cicvárek [-] - M. Geher [-] (80. M. Veselý [-] ) , J. Makovec [-] (89. J. Misar [-] ) , J. Matěna [-] , L. Pešek [-] - M. Pokorný [-] , D. Mikula [-] (55. V. Šťastný [-] ) -

ŽK: 75. J. Makovec .
Hráči zápasu: A. Ježek - R. Vadinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, HLOUŠEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: remíza

Obrovskou výhodou domácích je hřiště. Kožlí má kvalitnější hráče. Věřím v remízu.

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 00:54

Tip: výhra hostů