2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá si poradila s Věžnicí


Branky


21

Skvěle hrající Světlá posílená pouťovou motivací dokázala porazit dalšího soupeře, tentokrát Věžnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlá pouťový zápas zvládla. Hned v 5. minutě Dibelka využil přihrávku Krajanského z pravé strany a bylo to 1:0. Věžnice chvílemi Světlou ve středu hřiště přehrávala, ale do brankových příležitostí se nedostávala. Pozorná obrana Světlé vedená Petrusem a Vaňkátem dokázala všechny náznaky šancí včas zastavit. Okolo 30.minuty hlavičkoval Šmíd po přihrávce Vacka, ovšem D. Drahoš předvedl výborný zákrok a míč dokázal vyrazit. Poté D. Drahoš vyrazil tečkovaný centr Krajanského, nasledná dorážka Dibelky nůžkami skončila na břevně. Do konce poločasu měla Světlá ještě několik šancí, se všemi si poradil výborně chytající Drahoš. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Světlou.

Ještě jedna branka v hostující síti

Ve druhém poločase diktovala tempo hry Světlá. Dibelka obešel na levé straně tři obránce, předložil míč Filipskému na penaltu. Ten ale vystřelil slabě pouze doprostřed brány. V 57.minutě fauloval na vápně Vaňkát. Nasledný přimý kop z dobré pozice Věžnice nevyužila. Pak se uvolnil Šmíd, ovšem nedokázal přesně přihrát. Druhou branku vstřelil Dibelka v 61. minutě po výborné přihrávce za obranu od Pirožka – 2:0. K několika zakončením se dostala i Věžnice, ale střely ze střední vzdálenosti šly mimo branku. Závěr zápasu si Světlá pohlídala. Do ojedinělé šance se ještě dostal útočník Věžnice, Vácha ho ale vychytal. Po výhře 2:0 je Světlá druhá, Věžnice devátá.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: Pouťové zápasy jsou vždycky náročné,ale zvládli jsme to.Myslím si,že jsme byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli. Věžnici několikrát podržel brankář,jinak mohl být brankový rozdíl mnohem výraznější.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Hodnocení Světlá B - Věžnice. Myslím, že jsme byli domácím zdatným soupeřem. Bohužel potrestali hned naši první chybu a pak už jsme to měli těžké. Ale za nasazení musím pochválit celý tým.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - O. Vacek [-] (54. M. Dvořák [-] ) , M. Šmíd [-] (73. V. Johanides [-] ) , L. Pirožek [-] , L. Dibelka [-] (63. c. Phan [-] ) , M. Krajanský [-] (46. A. Skalický [-] ) , M. Muzikář [-] , L. Filipský [-] , P. Filippi [-] (54. T. Kozlík [-] ) , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - O. Langhans [-] (54. J. Špaček [-] ) , M. Krupička [-] (87. J. Smutný [-] ) , V. Brukner [-] , D. Cakl [-] , A. Dvořák [-] , J. Prokeš [-] (75. V. Vlach [-] ) , M. Fikejz [-] , P. Mottl [-] , A. Drahoš [-] , R. Tecl [-] (31. J. Enderle [-] )

ŽK: 57. M. Vaňkát , 75. M. Petrus , 84. A. Skalický , 85. L. Pirožek - 7. R. Tecl , 44. V. Brukner , 90. A. Drahoš .
Hráči zápasu: L. Dibelka - A. Drahoš , M. Krupička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - MUZIKÁŘ Josef (N), CHALUPNÍK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra domácích

Tady dávám za jedna, Světelské béčko na svém hřišti potvrdí formu a Věžnice odjede s prázdnou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích