Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Ransko vyloupilo Vísku


Branky


20

Pověst nedobytné tvrze, kterou měl stadion ve Vísce je ta tam. Naposledy si tam otevřelo střelnici Staré Ransko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se domácí ještě drželi dobře

Víska, kterou motivovali domácí fanoučci do utkání vstoupila velmi dobře. Její převahu korunoval v 18. minutě Kufr. Domácím se však vedení nepodařilo urdžet do konce poločasu, neboť ve 40. minutě  ztratili míč na půlce, následovala přihrávka na rozběhnutého F. Dymáčka, jenž se nemýlil. Do kabin šly týmy za stavu 1:1. 

Ve druhé půli domácí odpadli a dostali výprask

Ve druhém poločase se Vísce přihodila nemilá věc a to totální vyčerpání fyzického fondu. To byla voda na mlýn pro Ransko, které je zocelené vyšší soutěží. Již ve 49. minutě otáčel skóre zápasu svou druhou brankou F. Dymáček, po hodině hry se prosadil Holcman a s domácími to začalo vypadat bledě. Jejich útrapám však ještě neměl být konec, neboť další dva zářezy na pažbě si připsal Janáček. Po krutém debaklu 1:5 je Víska jedenáctá, Ransko trůní na čelu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Daniel Kufr, záložník: Začali jsme výborně, hosté vůbec nevěděli která bije. Do poločasu se hra vyrovnala a po poločase nás hosté úplně přejeli. Odpadli jsme úplně fyzicky a všude jsme byli pozdě.Hostům gratuluju ke třem bodům. Zaslouženě vyhráli.

TJ Spartak Staré Ransko
Jan Dymáček, záložník: Začátek prvního poločasu patřil domácím, což také využili a dali vedoucí branku zápasu. My jsme, ale naštěstí do konce poločasu stihli srovnat skóre. To bylo velmi důležité, domácí v druhé půlce odešli fyzicky a my jsme začali využívat gólové šance a začali hru kontrolovat. Každopádně výsledek odpovídá pouze naší hře ve druhém poločase.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - D. Kufr [-] , L. Fikar [-] (78. A. Filip [-] ) , M. Houdek [-] , M. Hýbl [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] (80. J. Krupička [-] ) , B. Psota [-] , R. Klouda [-] , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - T. Hocke [-] - - F. Dymáček [-] (68. Z. Zvolánek [-] ) - M. Ročárek [-] (66. J. Janáček [-] ) , F. Holcman [-] (76. V. Hudec [-] ) , J. Dymáček [-] , L. Pečenka [-] (55. L. Mrštík [-] ) , M. Losenický [-] (85. A. Kadlec [-] ) , J. Pecina [-] , O. Mišinger [-] , M. Janáček [-]

ŽK: 31. L. Málek , 76. R. Sadílek - 64. M. Janáček .
Hráči zápasu: F. Dymáček , T. Hocke .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - BŘÍZA Martin (N), BERÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: remíza

Toto bude zajímavé utkání. Víska zatím nenavazuje na výkony z loňského podzimu. Ransko zatím hraje velmi dobře. Bude se hrát na zvláštním hřišti a myslím, že bude remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů