Derby ovládlo světelské béčko


Branky


23

Struhující zápas byl k vidění ve světelském derby. Domácí Nová Ves prohrávala o poločase již 0:3, poté dokázala srovnat, aby nakonec skončila bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

K pikantnímu souboji došlo v Nové Vsi, kam přijelo jen několik kilometrů vzdálené světelské béčko. Většina hráčů Nové Vsi prošla  mládeží ve Světlé a tak o náboj v zápase bylo postaráno. Hned v první minutě se střelou pod břevno prosadil hostující Muzikář. Domácí byli jak opaření a Světlá diktovala tempo hry. Především s Krajanským si Nová Ves nevěděla rady. V 28 minutě se prosadil hlavou Sobek po centru z pravé strany. a bylo to již 0:2. Poté měla Nová Ves několik náznaků šancí, ale buď je zastavil praporek pomezního nebo pozorní stopeři Světlé. V e39 minutě přidal hlavou třetí branku Šmíd po centru Vacka.  Do kabin tak hosté odcházeli s pohodlným vedením 0:3.

Domácí zvládli srovnat, nakonec však padli

Stejně jako minulý týden Světlá přestala ve druhém poločase hrát a Nová Ves se dostávala do šancí. V 52. minutě překvapil Závorka centrovaným míčem brankáře Světlé - 1:3. Nová Ves vstřeleným gólem ještě více ožila a během deseti minut srovnala. Nejprve vyplaval na zadní tyči Suchý a před prázdnou brankou měl snadnou práci - 2:3. Poté se střelou z vápna k tyči  trefil Novák a by lo to3:3. Na nepříznivý vývoj světelští zareagovali dvěma střídáními a povedlo se jim srovnat hru. V 80 minutě po dlouhém autu Pirožka Dibelka obešel stopera a ze strany procedil míč přes brankáře domácích. Závěr zápasu byl nervózní, jak domácí tak hosté dostali několik žlutých karet .Ovšem skóre už se neměnilo a Světlá si tak z vyhroceného derby odvezla všechny tři body. Světlá po výhře v poměru 3:4 drží pátou příčku, Nová Ves je desátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, záložník: První půle byla z našeho pohledu tragická, Světlá hrála a my byli jen za diváky. Zaslouženě vedli 3:0. Druhou půli jsme se konečně probrali, začali makat a vyrovnali. Bohužel pro nás jsme ke konci dostali gól, na který jsme už neodpověděli.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: V první půli jsme Novou Ves přejeli a zaslouženě vyhráli 3:0. V druhé jsme podobně jako minulý týden přestali hrát a domácí během 10 minut srovnali. V 80 minutě jsme dali gól na 4:3 a závěr zápasu jsme si pohlídali. Na hrozném hřišti šlo spíše o bojovný a soubojový zápas.To ovšem moc nezvládal rozhodčí a dělal chyby na obě strany.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - KOTOUČ Filip, KISS Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2018 20:27
Hodnocení zápasu
9. 9. 2018 20:23
Hodnocení zápasu
9. 9. 2018 18:57
Hodnocení zápasu
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra hostů

Světelské derby bude vyhrocené a plné ostrých soubojů ale zvítězí zkušenější okresní tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů