Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okrouhlice zničila Dolní Město


Branky


18

Souboj do té doby se trápících týmů byl k vidění v Okrouhlici. Skončil debaklem hostů z Dolního Města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v hostující síti již do půle

Skóre zápasu bylo otevřeno již v 9. minutě.  Dolejší dostal balón za obranu, sběhl si a poslal míč do vápna na Jelínka, toho však zradilo zpracování, a když mu míč uskočil poslal si ho do sítě sám obránce Dolního Města Pojezdný.  Ve 14. minutě se hostům podařilo odpovědět. Rychlý brejk zakončil šajtlí Kozlík -1:1. Domácí si vedení vzali zpět ve 25. a 31. minutě kdy se dvěma slepenými góly prezentoval P. Beránek. Vypadaly téměř identicky. V obou případech Dolejší zachytil dlouhý balon, naservíroval ho pod sebe a Beránek zakončil levačkou k tyči. Další dvě pohromy hosty stihly ke konci poločasu. Nejprve ve 44. minutě proměnil pokutový kop J. Beránek, poté co byl sám faulován. O minutu později zužitkoval přihrávku Práška Dolejší. Do kabin tak domácí odcházeli s pohodlným vedením 5:1.

Domácí si vítězství pohlídali

Ve druhém poločase se již nekonaly brankové hody jako v dějství prvním. Až po hodině hry zvyšoval na 6:1 Dolejší, který stejně jako v předchozím případě uplatnil Práškovu Přihrávku. Posledním hřebík do hostující rakve zatloukl v samém závěru zápasu P. Beránek, jenž tak završil svůj hattrick. Okrouhlice, která brala první body v letošním ročníku, je po vítězství 7:1 desátá. Dolní Město je bez bodu poslední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Zápas nebyl tak jednoznačný jak vypadá výsledek, zejména první půli nás hosté po našem vstřeleném góle chvíli zmáčkli a my přestali hrát, hra byla spíše vyrovnaná, kdy se mužstva střídala v držení míče. Druhou půli už za hosty nehrál Kozlík, který jejich hru v té první režíroval, posílal útočníkům přihrávky a bylo to znát. Druhý poločas už jsme si výsledek a zápas pohlídali a přidali ještě nějaké góly navíc a k tomu nastřelili ještě dvě tyčky. Byl to z naší strany dobrý týmový výkon a nakonec zasloužené vítězství.

TJ Rebel Dolní Město
Jaroslav Bártl, záložník: V prvním poločase to pro nás bylo jedno velký trápení, soupeř procházel přes levou stranu bez problémů. Okrouhlice byla 100% efektivní před bránou, co střela, gól ... ve druhý půlce jsme se trošku herně zlepšili, přesto jsme inkasovali ještě dva fíky a byli jsme rádi, že zápas skončil.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - P. Čejka [-] , M. Janda [-] , M. Beránek [-] (61. M. Med [-] ) , M. Vydrář [-] (46. M. Strašil [-] ) - T. Jelínek [-] (75. J. Zadina [-] ) , J. Beránek [-] , D. Prášek [-] , V. Strašil [-] - Z. Dolejší [-] , P. Beránek [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - A. Janák [-] (66. V. Boleš [-] ) , M. Mišta [-] , O. Pojezdný [-] , M. Kozlík [-] (43. J. Bártl [-] ) , J. Krupička [-] , T. Chlád [-] , J. Sklenář [-] , P. Kvanka [-] , L. Doležal [-] , F. Tichý [-]

ŽK: 22. M. Beránek , 54. D. Prášek , 65. T. Jelínek - 56. M. Kozlík .
Hráči zápasu: Z. Dolejší , P. Beránek .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: HOSPODKA Jakub - HERINK Tomáš, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: výhra domácích

utkání zatím nebodujících týmů. Nedivil bych se výsledku 0:0 :)))
Ale Okrouhlice to nakonec urve. Takže 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích