Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 15:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice vydolovala další tři body, smutní Víska


Branky


18

Věžnice patří k efektivním týmům, o čemž se přesvědčila Víska, které se letos zatím moc nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1 do půle

Pro Věžnici je Víska oblíbeným soupeřem, protože se jí na ní tradičně daří. Začátek utkání naznačil, že tentokrát to rozhodně nebude jednoduché. Hosté se od začátku usadili na věžnické polovině. Vypracovali si několik centrovaných míčů a jednu vyloženou šanci, kterou ovšem neproměnili. Domácí  se z toho postupně oklepali a od 20. minuty začali hrát hru, která se blížila trenérovým představám. Tato fáze utkání rozhodla o vítězství Věžnice. Po několika nebezpečných situacích se ve 30.minutě prosadil po rohu nekompromisně veterán Brukner. Ve 37. minutě uvolnil Cakl nejlepšího hráče domácích A. Drahoše, který se ocitl před hostujícím gólmanem. Ten jeho pokus o lob odvrátil pouze k nohám dobíhajícího Enderleho 2-0. Ve 43. minutě zahrával přímý kop za vápnem Cakl. Po jeho střele přes zeď se hostující brankář natahoval marně. Hned o minutu později domácí zbytečně ztratili míč ve středu hřiště a po rychlé kombinaci se před golmanem ocitl Krupička a zakončil přesně k tyči. Stav o půli byl tedy 3:1.

Víska srovnat nestihla

Gól do šatny hosty povzbudil a do druhého poločasu vstoupili opět aktivně. Domácí bránili náskok a vyráželi do brejkových situací. Avšak nedokázali ani jednu proměnit. Hosté stále věřili v body a vytvořili si několik slibných šancí, ale střelecké štěstí se k nim přiklonilo až v 89. minutě., kdy se prosadil Křivský. Když rozhodčí ukončil utkání po 4 minutovém nastavení, domácím se pořádně ulevilo. Po vítězství 3:2 je nyní Věžnice přesně v polovině tabulky, zatímco Víska zaostává za očekáváním a je třetí od konce.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Sice sbíráme body, ale s předváděnou hrou nemůžeme být spokojeni. V tomto zápase jsme hráli dobře jenom asi 30 minut. Naštěstí jsme byli produktivní a dali jsme 3 branky. To rozhodlo.

Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: My jsme byli v podstatě většinu zápasu lepší na balónu, měli jsme i více šancí, ale bohužel domácí byli produktivnější. Dva góly jsme opět domácím nabídli, tak jako v minulých zápasech...Druhý poločas jsme je přitlačili k jejich vápnu, ale že 4-5 gólových šancí, co jsme si vytvořili, jsme dokázali skórovat až v 90. minutě a to bylo málo. Porážka nás mrzí hodně, jelikož jsme domácí přehrávali... Ale to je holt fotbal a hraje se na góly.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] (71. M. Krupička [-] ) , P. Beneš [-] (55. J. Prokeš [-] ) , T. Benc [-] (74. M. Drahoš [-] ) , K. Kölbl [-] (78. J. Francálek [-] ) , D. Cakl [-] (80. R. Tecl [-] ) , A. Dvořák [-] , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , A. Drahoš [-] , V. Brukner [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Krupička [-] , L. Fikar [-] , L. Málek [-] (80. R. Černohorský [-] ) , M. Hýbl [-] (74. A. Nedbal [-] ) , J. Čermák [-] (46. R. Sadílek [-] ) , P. Lacina [-] , A. Křivský [-] , R. Sadílek [-] , R. Grund [-] , J. Šlechta [-]

Hráči zápasu: V. Brukner , A. Drahoš - J. Krupička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, KISS Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: remíza

Opět vyrovnané utkání. Tentokrát to bude ale plichta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích