Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desetigólová remíza Světlé a Jeníkova


Branky


17

Jako den a noc se lišily oba poločasy přestřelky kola. Zatímco po prvním poločase byl Jeníkov zralý na ručník, na konci zápasu ještě sahal po vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Zápas začal zostra. V 6. minutě se prosadil domácí Krajanský po přihrávce Skalického střelou z vápna. K vyrovnání došlo v 17. minutě , kdy šel Dvořák z poloviny hřiště sám na brankáře a nemýlil se.  Pak Světlá svého soupeře doslova mlela a především Krajanský na pravé záloze dělal Jeníkovu velké problémy. V 26 minutě vyslal Dibelku, který našel na malém vápně Šmída, jenž se nemýlil -  2:1. O 5 minut později se sám  před brankářem zjevil Šmíd  a střelou k tyči nedal brankáři šanci -  3:1. Na 4:1 dal Vacek po přihrávce Krajanského. Tento zásah ze 39. minuty byl do poločasu již poslední a o přestávce tak domácí vedli 4:1.

Jeníkov se dokázal do zápasu vrátit

Jako by někdo o poločase vyměnil všechny aktéry dosavadního dění. Golčův Jeníkov začal šlapat do pedálů, zatímco domácí byli úplně bez šťávy. V 57. minutě snižoval Dvořák, v 61. minutě přidal další branku střelou do šibenice Šulc a v 66. minutě srovnával hlavou Koubek. Jeníkov svíral Světlou v těsné blízkosti její brány, obraz hry byl skutečně jednoznačný. Další gól však prozatím nepadl a domácí se začali pokoušet o brejky, které však zazdili. Až v 78. minutě se dostali domácí opět do vedení zásluhou technické střely Filipského – 5:4. Avšak Jeníkov se opět odmítl vzdát a v 84. minutě srovnával na konečných 5:5 Jelínek. V závěru ještě hosté trefili tyčku. Oba týmy mají nyní 7 bodů. Světlá je pátá, Jeníkov okupuje příčku šestou.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: V první půli jsme Jeníkov jasně přehráli a výsledek 4:1 byl pro soupeře ještě milosrdný. V druhé půli jsme přestali běhat,neměli jsme pokryté hráče, ojedinělé brejky jsme zazdili a tak soupeř po třech gólech během 10 minut srovnal. Sice jsme dali gól na 5:4 ,ale Jeníkov 5 minut před koncem zaslouženě vyrovnal. Dost podobný zápas jako na jaře v Jeníkově ,kde se nám také "podařilo" ztratit 3 gólový náskok během 10 minut.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: První poločas jsme odflákli, domácí měli lepší nasazení i důraz. Ve druhém poločasu jsme do toho šlápli, už jsme neměli co ztratit. Hráli jsme opravdu dobře. Přestože jsme na konci zápasu sahali po vítězství, bod je zlatý.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
P. Boudník [-] - M. Krajanský [-] , O. Burda [-] (56. J. Staněk [-] ) , L. Filipský [-] , J. Mrkvička [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-] , O. Vacek [-] , A. Skalický [-] (56. c. Phan [-] ) , M. Šmíd [-] , L. Dibelka [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
T. Trunek [-] - D. Novotný [-] , M. Zelený [-] , S. Šulc [-] , J. Miřácký [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , L. Dvořák [-] (81. V. Svoboda [-] )

ŽK: 79. L. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Krajanský - M. Satrapa , D. Jelínek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - HLOUŠEK Vít, HOSPODKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Červenka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají po 2 výhrách, ale další tentokrát přidá Světlá, která bude mít na domácím hřišti určitě navrch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích