2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 15:00

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas pro sebe uzmula Věžnice, Jeníkov jede domů s prázdnou


Branky


14

Věžnice je na svém hřiští velmi silná o čemž se přesvědčili hráči Golčova Jeníkova, kteří rozhodně nechtějí opakovat loňskou záchranářskou anabázi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubá chyba hostů znamenala jedinou trefu první půle

Hosté začali zápas hrůzostrašně. Již ve 2. minutě se tragického pokusu o malou domů zmocnil domácí Benc, jenž Věžnici poslal do vedení. Mladý hostující tým zvedl hlavu a pustil se do kombinační hry, působil fotbalověji. Jakoby však na domácím vápně stála zeď. Za něj hostující pokusy ani nenahlédly. Vyjímkou byl samý závěr poločasu, své šance však jeníkovší neproměnili. Na druhé straně se z brejku řítil na brankáře J. Prokeš, i on však vyšel střelecky na prázdno. Do kabiny tak odešli hosté s těsnou ztrátou.

Jeden gól na každé straně

Ve druhém poločase byli hosté stále stejně dobří na míči, nicméně i domácí příhra se značně zpřesnila. Zápas se zlomil po hodině svého trvání. Nejprve se jeníkovští velmi zlobili na sudího, poté co nebyl penaltově posouzen podezřelý zákrok v domácím vápně, aby z následné protiakce uděřil J. Prokeš po dlouhém autovém vhazování jmenovce O. Prokeše. Jeníkovští poté hru zjednodušili a pustili se do nakopávaných balonů. Jejich snaha přinesla ovoce v 78. minutě, kdy se prosadil Dvořák. Do konce zápasu si hosté dokázali vytvořit ještě jednu vloženku, ale neproměnili ji. Z Věžnice tak odjíždějí bez bodu, zatímco spokojení domácí se radují. Oba týmy mají v tabulce OP nyní tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: První půlka z naší strany nebyla dobrá, přesto jsme vedli. Ve druhé už to bylo lepší. Hosté hráli dobře, ale do zakončení se prakticky nedostali.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Do Věžnice jsme přijeli bez dvou obránců, které jsme se pokusili nahradit hráči ze zálohy. Srazila nás hrubka na začátku a klíčová situace z 60. minuty. Myslím si, že se jednalo o remízový zápas, ale takhle to prostě chodí.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - T. Benc [-] (89. . Novotný [-] ) , P. Beneš [-] (69. M. Krupička [-] ) , M. Chalupník [-] (18. J. Prokeš [-] ) , J. Francálek [-] (87. J. Špaček [-] ) , D. Cakl [-] , O. Prokeš [-] , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , M. Drahoš [-] (77. P. Mottl [-] ) , R. Tecl [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - M. Zelený [-] , S. Šulc [-] (68. P. Dobrý [-] ) , L. Dvořák [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , D. Skála [-] , V. Skala [-]

ŽK: 54. R. Tecl - 6. L. Dvořák , 52. D. Skála .
Hráči zápasu: O. Prokeš , R. Tecl - R. Dušánek .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 62.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Doležal
Tip experta: výhra domácích

Věžnice hraje doma a před domácím publikem nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích