Z. Melán 64.
A. Palát 86. (p.)
2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár loupil v Jaroměřicích


Branky


64. Z. Melán , 86. A. Palát (p.) - 31. P. Machatka , 38. J. Henzl , 53. B. Sláma , 59. L. Sláma , 69. B. Sláma
14

Poměrně jednoznačným výsledkem skončilo utkání mezi Jaroměřicemi a zálohou Žďáru. Hosté nedali domácím příliš šanci a veze si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodinu se domácí drželi

K prvnímu mistrovskému utkání nové sezony žďárští fotbalisté zajížděli na horkou půdu do Jaroměřic. Soupeř je nováčkem v soutěži, po loňské sezoně sestoupil z krajského přeboru.

Utkání které se hrálo ve velikém vedru, hosté začali aktivně a hned v 10. minutě se do velké šance dostal Vokoun, který si naskočil na centrovaný balon a jen těsně minul domácí bránu. Ve 20.minutě si šanci zopakoval jako přes kopírák, bohužel opět těsně minul. Ve 31. minutě hosté zahrávali rohový kop, přetažený centr vrátil do vápna Růžička, Vokoun hlavou výborně našel zcela osamoceného Machatku, pro kterého už nebyl žádný problém trefit odkrytou branku – 0:1. Hned po rozehrávce šli domácí do rychlého protiútoku a po centru do vápna stoprocentní šanci výborně zneškodnil Svoboda. O sedm minut později si centr B.Slámy výborně zpracoval skvěle hrající Vokoun, posunul balon na Henzla, který si ho výborně pokryl a nedal domácímu golmanovi šanci – 0:2.

Na konci domácí jen korigovali

Do druhého poločasu hosté nastoupili s cílem nepolevit v aktivitě a pokud možno přidat další gól. To se jim povedlo hned v 53. minutě, kdy výbornou přihrávku Musila zpracoval B.Sláma a zvýšil na 0:3. V 59. minutě po dlouhé přihrávce Havlíka se uvolnil L.Sláma a opět prostřelil domácího golmana – 0:4. Domácí se i za tohoto stavu nevzdávali a snažili se vstřelit aspoň čestný úspěch. To se jim podařilo v 64. minutě, kdy využili naší nepřesné kombinace a Melán prostřelil Svobodu - 1:4. O dvě minuty později hosté opět udělali chybu v rozehrávce a domácí po rychlém protiútoku nastřelili tyč hostující branky. V 69. minutě dostal dlouhou přihrávku na hranici ofsajdu B.Sláma a svojí druhou trefou v zápase zvýšil už na 1:5. Poslední slovo v utkání však měli domácí, kteří v 96. minutě proměnili penaltu po faulu Růžičky – 2:5.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Komentář: vzhledem k velkému vedru jsme utkání odehráli ve velice slušném tempu. Zejména první poločas byl z naší strany vynikající. Ve druhém jsme se dopustili několika chyb a spousty nepřesností, které musíme v dalších zápasech odstranit. Nejlepším naším hráčem byl dnes Tomáš Vokoun.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - T. Hambálek [-] , J. Urbánek [-] , V. Bula [-] , M. Svoboda [-] - F. Hvězda [-] , J. Stejskal [-] , Z. Melán [-] (64. T. Novotný [-] ) , M. Netrda [-] , A. Palát [-] - A. Dúcký [-] (90. M. Macháček [-] ) -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - T. Peňáz [-] (74. R. Gančev [-] ) , B. Sláma [-] , J. Henzl [-] , D. Musil [-] (55. L. Sláma [-] ) , T. Vokoun [-] (80. D. Baránek [-] ) , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , P. Pátek [-]

ŽK: 79. A. Palát - 78. L. Sláma .
Hráči zápasu: B. Sláma , J. Henzl .
Místo: Jaroměřice nad Rokytnou. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů