3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko na úvod sezóny porazilo Vrchovinu B


Branky


13

I díky dvěma brankám jemnického Martina Axmana berou domácí všechny tři body proti nevyzpytatelnému celku Vrchoviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát vedli

Zápas mezi dvěma týmy z vrchní poloviny tabulky uplynulé sezóny začal poměrně ve svižném tempu a necelá stopadesátka diváků se tak od začátku utkání na hřišti v Jemnici nemohla nudit. Oba týmy chtěli více útočit než bránit, proto bylo k vidění oboustranně mnoho šancí. V prvním sólovém úniku se ocitl domácí Menčík, ale lobem brankáře hostů Andrýska nenachytal. Za hosty odpověděl střelo Slavíček, ale ani jeho pokus sít nerozvlnil, jelikož domácí brankář Kopeček byl pozorný a nenechal se nachytat. Navíc -  hned dlouhou rozehrávkou našel Tesaře, který vysunul Radima Menčíka a ten již druhým pokusem o lob dostal ve 12. minutě domácí do vedení - 1:0. Hosté několika nebezpečnými výpady zaměstnávali domácí v pozoru. Po volném přímém kopu se dočkali vyrovnání, kdy na zadní tyči přetažený míč dotlačil do brány Libor Polnický. Nerozhodný stav ale nevydržel dlouho. Do poločasu si Jemnicko vzalo vedení zpět střelou Martina Axmana z deseti metrů - 35. minuta - 2:1 pro domácí. Takový stav svítil na časomíře i po 45 minutách.

Definitivní tečku za vítězstvím udělal Axman

Ve druhé půli z řad šancí Jemnicka se ujalo sólo Radima Menčíka, který před prázdnou bránou vybídl ke skórování podruhé Martina Axmana, který ve 49. minutě zvýšil na 3:1. Hosté z Nového Města na Moravě však neskládali zbraně a vypracovali si šance, které volaly po gólu. Jenže to by v bráně nesměl stát brankář Vít Kopeček, díky jehož dvěma dobrým zákrokům vydržel stav 3:1 až do konce celého zápasu. Domácí tak berou první tři body.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: S výhrou jsme spokojeni. Vrchovina má výborný tým. My jsme si vypracovali o něco více šancí a ty jsme proměnili. Hosté trochu doplatili na nepřesnost v koncovce.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Novák [-] , D. Mašát [-] (63. J. Kincl [-] ) , L. Niederhofer [-] (84. D. Svěrák [-] ) , Z. Koutný [-] - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , P. Kurtin [-] , D. Vacuška [-] - R. Menčík [-] (81. J. Kalášek [-] ) , M. Axman [-] -

SFK Nové Město na Moravě B
J. Andrýsek [-] - L. Polnický [-] , J. Švanda [-] (46. J. Veselý [-] ) , L. Slavíček [-] , V. Bárta [-] , A. Boušek [-] (77. R. Červenka [-] ) , J. Skryja [-] (64. M. Kutra [-] ) , M. Vašíček [-] , J. Havelka [-] , V. Veselý [-] (46. M. Žák [-] ) , O. Poul [-]

ŽK: 70. P. Kurtin .
Hráči zápasu: M. Axman .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 149.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích